Fatih Özcan,Yaşadıklarını anlattı

ÇORUM 21 Aralık 2018 20:52
Videoyu Aç Fatih Özcan,Yaşadıklarını anlattı
A
a

Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, göreve geldiği günden itibaren yaşadıklarını ayrıntılı bir şekilde kamuoyuna açıkladı...

Kulüp Başkan Vekili Mustafa Şeker, Başkan Yardımcıları Halit Işık ve Mustafa Altunkaya ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Fatih Özcan, geçtiğimiz günlerde Adliye maçından sonra kulübü siyasete alet edenlerle ilgili açıklama yapacağını söylediğini hatırlattı. Özcan, konunun yargıya intikal etmesi üzerine yayın yasağından dolayı isimleri açıklamayacağını söyledi. 
Göreve geldiği günden itibaren yaşadıklarını tek tek anlatan Özcan, ligdeki durumlarından göreve nasıl devraldığına, transfer politikasından, son günlerde yaşanan olaylara kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

HEDEF 36 İDİ, 28’DE KALDIK
Takımın ligdeki performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özcan, hedeflerinin ilkyarıda 36 puan toplamak olduğunu, ancak 28 puanda kaldıklarını kaydetti.

GÜL’ÜN ÇAĞRISINDA TALİP OLDUK
Kulübe talip olmaları ile ilgili süreci de yeniden hatırlatan Özcan, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün çağrısı üzerine 5 milyon liralık bir bütçe ve 3 yıllık proje ile kulübe talip olduklarını vurguladı.

AURELİO İSTEDİ GÖNDERDİK
Gönderilen futbolcuların durumuyla ilgili yapılan eleştirilere de yanıt veren Özcan, takımın teknik sorumlusunun Mehmet Aurelio olduğunu ve tüm oyuncularla ilgili kararın teknik heyetin raporu doğrultusunda alındığını ifade etti.

370 BİN LİRA BORÇLA DEVRALDIM
Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerinin sözünü verdiğini anlatan Başkan Özcan, kulübü Ömer Balaban yönetiminden 370 bin lira borçla devraldığını belirterek, yapılan harcamalarla ilgili detaylı bilgileri paylaştı. Özcan, bu sezon boyunca toplam 4 milyon 259 bin lira ödeme yapıldığını ve kimseden de 1 TL almadıklarını dile getirdi.

YALNIZLAŞTIRMA OPERASYONU
Kulübü devralmadan önce Fatih Özcan’ı yalnızlaştırma operasyonunu başlatıldığını ileri süren Fatih Özcan, “Kimseden emir almadan yönetirim, hangi hocayı getireceksem ben karar veririm. Dik başlı, eyvallah etmeyen bir tavrım vardır. Ön iliklemeyi bilmiyorum, öğrenmedim. El öpmeyi öğrenmedim, hiç adamın adamı olmadım, davranın adamı oldum. İnsanı insan olduğu için sevdim ve güvendim. Bunun için de sevilmeyen bir adam olarak görüldüm. Fatih Özcan’ın arkasında taraftarların dışında hiç kimse yoktur” dedi.

BANA KULÜBÜ VERENLERİ KONGREYE BEKLİYORUM
Yıllardır stadın güvenliğinin belediye tarafından karşılandığını, Fatih Özcan başkan olduktan sonra kendi bütçeleri ile güvenliği sağladıklarını ve bunun da yalnızlaştırma etkenlerinden biri olduğunu iddia eden Özcan, “Fatih Özcan’a kulübü ben verdim, ben teslim ettim, vermeseydim alamazdı gibi konuşmalar oluyor. Yok böyle bir şey. Bana kulübü verenleri olağanüstü kongreye bekliyorum” diye konuştu.

MUSTAFA ERCAN’A KİMSENİN GÜCÜ YETMİYORMUŞ
“Yıllardır stadın elektriğini belediye ödüyordu, ne hikmetse biz gelince ödenmiyor” diyen Özcan, 15-16 takımlarının deplasmana gitmesi için belediye tarafından otobüs verildiğini, ancak geçtiğimiz hafta maça gitmesi için gereken bin 500 TL’nin Belediye’de müdürlük yapan Mustafa Ercan tarafından verilmediğini açıklayarak, “Mustafa Ercan hazretleri ben bu parayı veremem, gidin Fatih Özcan’dan alın diyor. Biz de o sırada Ankara’da Adliye maçındayız. Gazeteci Halil Öztürk beni arayıp durumu iletiyor, Mustafa Altunkaya’nın eşinin kredi kartından parayı çektiriyoruz ve takım deplasmana gidiyor. Yahu kardeşim Fatih Özcan ile uğraşabilirsiniz ama 15-16 yaşındaki çocukların ne günahı var. 
Eline üç tane belge alıp, her gelen belediye başkanını tehdit ederek o koltukta oturmaya devam edeceksin, senin Fatih Özcan’a gücün yetmez.
Altyapı hocalarına 9. Aydan beri ödeme yapılmıyor. Federasyondan gelen para direk Mustafa Ercan’a gidiyor ve parayı o yönetiyor, bizim elimize değmiyor. 9. Aydan itibaren ödeme yapılmayan arkadaşlara da ‘Giden Fatih Özcan’dan alın’ diyor. Mustafa Ercan’a kimsenin gücü yetmiyormuş, ben Çorumspor’a dokundurmam. Burası Çorumspor. 
Yine Mustafa Ercan denilen arkadaş takımın kullandığı otobüsü alıyor ve sürücünün işine son veriyor. Fatih Özcan’a düşmanlık artık insanların evine gönderdiği ekmekle oynanır hale geldi. Belediye Başkanımızı bu arkadaşla ilgili biran önce yaptırım getirmesini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

GARAJ BİZDEN HABERSİZ İHALE EDİLDİ
Kamyon Garajı’nın Çorum Belediyespor kurulduğundan beri kulübe verildiğini kulüp tarafından kiralandığını, ancak kendileri yönetimi aldıktan sonra belediye tarafından ihale edildiğini söyleyen Özcan, kulübün yeni tesislerinin yeni dizaynı ile ilgili yapılan çalışmaları da anlattı.

GEÇEN YIL 1.5 MİLYON TL VEREN 
BELTAŞ’TAN BU SENE 1 TL BİLE YOK

Göğüs reklamı konusunda Ahlatçı Gruop ile bir görüşme yaptıklarını, ancak Belediye Başkanı zeki Gül’ün “BELTAŞ ile devam edin” demesi üzerine devam ettiklerini, ancak BELTAŞ’tan da bir kuruş dahi sponsorluk ücreti almadıklarını açıklayan Özcan, Başkan Gül’ün neden BELTAŞ ile devam edilmesini istemesinin de anlamadığını vurguladı.
Geçmiş yıllarda BETAŞ’tan kulübe 1.5 milyon sponsorluk desteği geldiğini açıklayan Özcan, bu sezon için ise 1 TL bile para gelmediğini, ikinci yarıya devam edip etmemeyi Belediye Başkanı ile bir görüşme yaptıktan sonra karar vereceklerini dile getirdi.

ÇORUMSPOR İSMİNİ ALACAĞIZ
Çorumspor ismiyle ilgili olarak federasyona itiraz konusunda çıkan habere de değinen Özcan, Çorumspor Başkanı Rumi Ispanak’a söz verdiklerini ve kongrede Yeniyi kaldırıp, Çorumspor ismini alacaklarını anlattı ve Ispanak’ı kongreye davet etti. Ispanak’ın kendisinden para istediğini söylemediğini hatırlatan Özcan, vergi ve SSK borçları ile ilgili yapılandırmalardan faydalanılabileceğini, ancak yapılamamasından dolayı dert yandı. Özcan, Ispanak’a “Yeniyi sen al, ben Çorumspor olayım” çağrısında bulundu.

5 TRANSFER YAPILACAK
Transfer çalışmaları ile ilgili gelişmeleri de açıklayan Özcan, bir stoper ile anlaşılarak ön mukavele imzalandığını, kulübü ile bonservis sorununu çözmesinin beklendiğini bildirdi. Bir tane genç kaleci ile görüşmelerin olumlu yönde geçtiğini vurgulayan Özcan, bir tane kanat oyuncu ile anlaşma noktasına gelindiğini, orta alana yapılacak iki takviyeden biri ile anlaşıldığını, biriyle de görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Özcan, ihtiyaç olması halinde transferin son güne kadar süreceğini de kaydetti.

STADA KILIÇCIOĞLU İSMİ
Stadın ismi konusuna da değinen Özcan, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu ismini yaşatmak istediğini ve bunu taraftara soracağını söyledi. Özcan, CHP’li ve MHP’lilerin de artık statta yer alması gerektiğini anlattı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam