FATİH TERİM'E REAL MADRİD TEKLİFİ

Spor 11 Nisan 2013 08:31
A
a

İspanyollardan Fatih Terim bombası

Galatasaray'ın, Real Madrid karşısında aldığı galibiyet, Fatih Terim'in, sezon sonunda PSG'ye gitmesi beklenen Jose Mourinho'nun yerine göreve getirileceği yorumlarına yol açtı. Sevilla ve Valencia'nın da Terim'e resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirlendi.

İspanyol kulislerinde sezon sonunda Real Madrid'i bırakarak PSG'ye gitmesi beklenen Jose Mourinho'nun yerine Fatih Terim'in geçeceği konuşulmaya başlandı. Ülkenin önde gelen yazarları, Fatih Terim'in, yakın arkadaşı olan Mourinho'nun yerine Real Madrid'de teknik direktörlük koltuğuna oturabileceğini savundu. Yazarlar bu olasılığın önümüzdeki günlerde daha fazla dile getirileceğini de vurguladı.

Fatih Terim için bizzat Jose Mourinho'nun devrede olduğunu ifade eden spor yazarları, Portekizli teknik adamın, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüştüğünü iddia etti. Mourinho'nun, Terim için Perez'e çok olumlu bilgiler aktardığı ileri sürüldü.

BİLGİ TOPLUYORLAR

Bu arada La Liga'nın iki köklü kulübü Valencia ve Sevilla'nın, Fatih Terim'in peşinde olduğu kaydedildi. İspanyol kulüplerinin, Terim'in gelecek sezon Galatasaray'ın başında yer alıp, almayacağını öğrenmeye çalıştıkları belirtildi. İki ekibin, deneyimli teknik direktörü sezon sonunda resmi teklif yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.


Kaynak : www.haber7.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam