Fatma Çöpür Çorum Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti

ÇORUM 3 Mayıs 2018 07:41
Videoyu Aç Fatma Çöpür Çorum Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti
A
a

Ak Parti Çorum Milletvekili A.Adayı Fatma Çöpür, Çorum Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.Hakimiyet gazetesinin başarılı ve deneyimli gazetecisi Recep Mebet'le 24 Haziran Seçimleri ve Yerel basının önemini değerlendirdi...


Fatma Çöpür,ziyarette Yerel basın; bölge insanının ihtiyaçlarının, eksiklerinin, yaşadıkları bölgeye ait olması gerekenlerin daha teferruatlı bir şekilde yer aldığı, sonuç alınması için tartışıldığı, istendiğinde ulusal medyaya taşındığı düşünüldüğünde, hem genel yönetimler, hem de yerel yönetimler nazarında ciddi bir yere sahip olan halkın sesidir, halkın ta kendisidir. Şehrimizde yayın yapan Çorum Hakimiyet Gazetesini ziyaret ettik dedi...

‘Makamlara değil hizmete talibim’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatma Çöpür dün gazetemizi ziyaret etti.

24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Eğitimci Fatma Çöpür, AK Parti temayül yoklaması öncesinde siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Genel Merkezi’ne yaptığı adaylık başvurusunun ardından Çorum’da ziyaretlerini yoğunlaştıran Fatma Çöpür, “Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ve sevdalısı olduğum şehrime ve insanlarına faydalı olmak için bu ulvi göreve yeniden talip oldum” dedi.

“Allah nasip ederse makamlara değil millete hizmeti kendime düstur edineceğim” diyen Çöpür, “Bu cesaret ve imkanı bize veren yeni Türkiye’nin ve bu büyük davanın mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, bu kutlu yolculukta yalnız bırakmayacağım” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam