FB'YE 4. YILDIZ GELİYOR

Spor 18 Ağustos 2014 10:36
Videoyu Aç FB'YE  4. YILDIZ GELİYOR
A
a

Takım hafta boyunca yapılan antrenmanlarda çok iştahlıydı. İsmail Kartal, takımın bu geçiş dönemindeki reaksiyonundan çok mutlu oldu, 4. yıldız için umut dağıttı.

İsmail Kartal, F.Bahçe Teknik Direktörü olarak çıktığı ilk sınav olan Olympiakos maçı sonrası 4. yıldız sözü verdi. İlk maçı öncesi heyecanı gözlerinden okunuyordu. Her şeyle tek tek ilgilendi. Olympiakos'un son maçlarını ekibiyle birlikte izledi. Geç saatlere kadar analiz yaptı.

Ekibin bir bölümü de Roma için analiz yapmaya başladı. Kartal, ortaya çıkan verileri 2 toplantıda takıma anlattı. İlk toplantının konusu Olympiakos'un oyun planı ve zaaflarıydı. İkinci toplantıda ise takımdan istediklerini anlattı. İsmail Hoca'nın iki sözünden biri "Ben sizi tanıyorum, size inanıyorum" oldu.

SENİN İÇİN İSMAİL HOCA

Futbolcular da İsmail Hocaya tam destek verip, "Hocam bu senin ilk maçın, o yüzden bir hazırlık maçı olmasının ötesinde başka bir anlamı var. Tüm bu anlattıklarını eksiksiz yerine getirebilmek için elimizden geleni yapacağız, yüzünü kara çıkartmayacağız" dediler.

Takım hafta boyunca yapılan antrenmanlarda da çok iştahlıydı. İsmail Hoca takımın bu geçiş dönemindeki reaksiyonundan çok mutlu oldu ve Olympiakos maçı sonrası "Bu hava bizi şampiyon yapacak" dedi.





KAYNAK : Akşam

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam