FEN LİSE'SİNDEN GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Kültür Sanat 28 Mayıs 2013 18:22
A
a

Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Taştan ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Sözcüsü DSİ Spor Kulübü Başkanı ve Türk Enerji Sendikası İl Başkanı Mustafa KALEYCİK ve bir grup Fen Lisesi öğrencisi Çorum Belediyesi tarafından başlatılan “Gönül Köprüsü” projesine destek verdiler.

Çorum Belediyesi Gönül Köprüsü projesi kapsamında ev ziyareti gerçekleştiren Yusuf Taştan, Mustafa Kaleycik ve bir grup öğrenci burada yaşlı bakım hizmeti alan Sadık Ardıç İle bir süre sohbet ettiler ve daha sonra bahçede bulunan ağaçtan meyve topladılar.

Bu konuda bir açıklama yapan Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Taştan bu tür ziyaretlerin toplumda paylaşma ve dayanışma bilincinin artmasına vesile olduğunu söyledi. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerektiğinin altını çizen Aile Birliği Başkanı Yusuf Taştan “Çorum Belediyesi tarafından başlatılan bu uygulamayı Fen Lisesi Okul Aile Birliği olarak önemsiyor ve destekliyoruz. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde yanlarında olmak, onların sorunları ve dertleri ile ilgilenmek bir insanlık vazifesidir. Yaşlılarımız için en büyük sorun onların yalnızlık duygusu yaşamasıdır. İşte bu tür ziyaretler yaşlılarımızın bu duyguyu yaşamalarını engelleyecektir. Gönül Köprüsü Projesine Fen Lisesi Ailesi olarak destek vermekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Sözcüsü Mustafa KALEYCİK ise “bizlere ikramda bulunmak için bu sıcak günde tüp ve doğalgazı olmadığından soba yakarak çay yapıp bizleri gönüllemeye çalışan ve bahçesinde bulunan meyvelerden ikramda bulunmak için sanki biz onu ağırlıyor değil, o bizi ağırlamak için çaba sarf eden bu amca bizleri gözyaşlarına boğdu. Biz böyle bir toplumuz. Değerlerimize sahip çıkıp yeni nesillere daha güzel günlere ulaşması için elimizden gelen çabayı göstermek zorundayız. İdealimiz ve amacımız bu olmak zorundadır. Bu tür faaliyetlere Fen Lisesi Ailesi olarak katıldık ve elimizden gelen ne varsa seferber edeceğiz” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam