FENERBAHÇE - TORKU KONYASPOR MAÇI

Spor 4 Ekim 2014 20:40
Videoyu Aç FENERBAHÇE - TORKU KONYASPOR MAÇI
A
a

FENERBAHÇE: 2 TORKU KONYASPOR: 1 Fenerbahçe, büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Konyaspor'u 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı.


Fener söktü aldı

Fener söktü aldı



Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 5. hafta maçında Fenerbahçe ile Torku Konyaspor karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21:00'de başladı mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

FENERBAHÇE - TORKU KONYASPOR

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Michal Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Diego Ribas, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo
Teknik Direktör: İsmail Kartal

Torku Konyaspor: Kaya, Ali Turan, Ali Çamdalı, Vukovic, Mehmet Uslu, Kokalovic, Mehmet Güven, Ömer Ali, Hleb, Torje, Rangelov
Teknik Direktör: Mesut Bakkal

Geçen hafta Akhisar'a yenilen Sarı lacivertlilerin hedefi Konyaspor engelini aşarak hem  taraftarına bayram hediyesi vermek hem de Galatasaray derbisine moralli girmekti. 

Fenerbahçe'de zorlu maça öncesinde Volkan ilk 11'e dönerken, Emre yine sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. İsmail Kartal Bruno Alves'in yerine de Kadlec'e görev verdi. Maça iyi başlayan konuk takım oldu. Ömer Ali'nin hızlı ataklarıyla etkili olan Konyaspor'un hızını kesen Fenerbahçe, 10. dakikadan sonra kontrolü ele aldı. 27. dakikada Caner'in kullandığı serbest vuruşta Webo çok güzel bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. 40. dakikada konuk takım dengeyi sağladı. Ali'nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Rangelov skora dengeyi getirdi. 

45. dakikada Bekir Rangelov'a yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe, 2. yarıyı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 2. yarının ilk dakikalarında Fenerbahçe yine ilk golün benzeri bir şekilde öne geçti. Caner'in ortasına Sow'un  kafa vuruşunda kaya büyük bir hata yaptı ve sarı lacivertliler 2. kez öne geçti. 

 2. yarının kalan bölümünde Konyaspor'un gol çabaları sonuç vermedi ve Fenerbahçe 2-1'lik galibiyetle puanını 10'a yükseltmeyi başardı.  


FENERBAHÇE - TORKU KONYASPOR
 
STAT: Şükrü Saracoğlu
 
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV
 
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Michal Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
 
TOKRU KONYASPOR: Kaya, Ali Turan, Ali Çamdalı Vukovic, Mehmet Uslu, Kokalovic, Mehmet Güven, Ömer Ali, Hleb, Torje, Rangelov
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal  




 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam