Fenerbahçe-Krasnodar maç sonucu: 1-1

Spor 23 Şubat 2017 09:51
Videoyu Aç Fenerbahçe-Krasnodar maç sonucu: 1-1
A
a

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, kendi sahasında Rusya ekibi Krasnodar'la 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda etti

FENERBAHÇE-KRASNODAR 1-1

UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz hafta deplasmanda Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği rakibi ile 1-1 berabere kalarak Avrupa defterini kapattı.

Karşılaşmaya çok etkili başlayan Fenerbahçe, Skrtel'in defansta yaptığı pas hatasıyla 1-0 geriye düştü. Krasnodar 7. dakikada Fedor Smolov ile öne geçti.

Fenerbahçe bu gole 41. dakikada Josef De Souza ile karşılık versede istediği oyunu bir türlü ortaya koyamadı. İkinci yarıda da etkisiz bir görüntü sergileyen sarı-lacivertliler, yakaladıkları fırsatları da tepince UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

Dakika 90: Karşılaşmanın hakemi maçı bitiren düdüğü çaldı ve Fenerbahçe, Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda etti. 

Dakika 85: Sağ kanat orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Fernandao topu indirmek istiyor ancak bu top kalecinin kontrolünde kalıyor.

Dakika 83: Mauricio Pereyra, Alper Potuk'u arkadan yaptığı sert müdahale ile yerde bırakıyor. Bu hareketi sonrasında Mauricio Pereyra sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 80: Sol kanattan atılan uzun pasla ceza sahası yayı önünde topla buluşan Robin Van Persie kaleye yüzünü dönüyor ve yerden şutunu çekiyor. Bu top kaleci Stanislav Kritsyuk'in kontrolünde kalıyor.

Dakika 78: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Martin Skrtel ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Fernandao kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

Dakika 75: Charles Kabore, Robin Van Persie'yi orta alan yayı içerisinde yerde bırakıyor. Bu pozisyon sonrasında hakem Charles Kabore'yi sarı kart ile cezalandırıyor.

Dakika 69: Fenerbahçe'de sakatlık geçiren Volkan Demirel yerini Fabiano'ya bıraktı. 

Dakika 68: Sağ kanatan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Şener Özbayraklı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kaleye yönelen bu top üstten dışarı çıkıyor.

Dakika 62: Sırtı dönük şekilde ceza sahası içinde topla buluşan Fedor Smolov ceza sahası içi sol çaprazdan rövaşata ile kaleye göndermek istiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

Dakika 58: Yuri Gazinsky, Alper Potuk'u arkadan yaptığı sert müdahalelerle durdurmaya çalışıyor. Bu hareketleri sonunda hakem Pawel Raczkowski tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 56: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

Dakika 53: Sağ kanatta Yuri Gazinsky'nin kısa pasıyla topla buluşan Fedor Smolov ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Volkan Demirel bu topu yatarak kornere tokatlıyor.

Dakika 52: Ceza sahası içi sağ çaprazda Charles Kabore'nin yaptığı pas hatasıyla topla buluşan Alper Potuk topu kontrol eder etmez kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

Dakika 46: Karşılaşmanın hakemi Raczkowski ikinci yarıyı başlatan düdüğü çaldı ve maça temsilcimiz Fenerbahçe başladı.

Dakika 45: Hakem Pawel Raczkowski ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı 41. dakikada bulduğumuz gol ile 1-1'lik beraberlikle sona eriyor.

Dakika 45: Jeremain Lens, Cristian Ramirez'i yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 43: Josef De Souza, Yuri Gazinsky'i sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 40: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde topa hareketlenen Josef De Souza topa kafa vuruşunu yapıyor. Direğe çarpan top gol çizgisine paralel gidiyor. Diğer direğe kadar giden topu karambolde tekrar Josef De Souza tamamlıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Josef De Souza'nın golü ile temsilcimiz Fenerbahçe 1-1'lik beraberliği yakalıyor.​

Dakika 38: Ceza sahası yayı önü hafif sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Robin Van Persie kaleyi düşünüyor şutunu çekiyor. Bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

Dakika 36: Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında İsmail Köybaşı sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 35: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla ilerleyen Şener Özbayraklı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kaleci Stanislav Kritsyuk bu topu yumruklayarak uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan top kısa düşüyor. Kısa düşen topu ceza sahası içinde kontrol eden Alper Potuk kısa pasını ceza sahası içi sol çaprazdaki Moussa Sow ile buluşturuyor. Moussa Sow topa gelişine şutunu çekiyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

Dakika 33: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Alper Potuk ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Josef De Souza topu indirmeye çalışıyor ancak kademedeki oyuncular topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

Dakika 30: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Alper Potuk ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top herkesi aşıyor ve diğer kanata kadar gidiyor.

Dakika 25: Sol kanat orta alana yakın bölgeden Yuri Gazinsky'nin gönderdiği pasa sol kanatta hareketlenen Victor Claesson ofsaytta kalıyor.

Dakika 19: Hızlı gelişen FC Krasnodar atağında uzun pasla topla buluşan Victor Claesson topla birlikte ceza sahası içine girip arka direğe pasını gönderiyor. Arka direkte topa hareketlenen Fedor Smolov vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan Demirel bu topun filelere gitmesini engelliyor.

Dakika 19: Sağ kanattan gelişen atakta topun başına geçen Alper Potuk kısa pasını Jeremain Lens ile buluşturuyor. Ceza sahası içine Jeremain Lens ortasını gönderiyor ancak Simon Kjaer bu topu indiremiyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

Dakika 16: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Cristian Ramirez ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncusuna da çarpıp kaleci Volkan Demirel'in kontrolünde kalıyor.

Dakika 14: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Alper Potuk ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak arka direkteki savunma oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

Dakika 10: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte kaleci topu yumruklayarak kornere gönderiyor.

Dakika 7: GOL! Krasnodar, Fedor Smolov ile  Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiyor.

Dakika 5: Orta alandan gelişen Fenerbahçe atağında kısa pasla topla buluşan İsmail Köybaşı ceza sahası dışı sol çaprazdan sert bir şut çekiyor ancak bu topu kaleci Stanislav Kritsyuk tokatlayarak kornere gönderiyor.

Dakika 5: Sol kanattan Moussa Sow'un ceza sahası içine yaptığı ortayı kademedeki defans oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan top tekrar sol kanattaki Alper Potuk'a geliyor. Topla buluşan Alper Potuk ceza sahası yayının hemen solundan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

Dakika 4: Maçın ilk dakikalarında her iki takımın oyuncuları orta alanda top kayıpları yaşıyor.

Dakika 1: Hakem Pawel Raczkowski maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça konuk ekip FC Krasnodar başlıyor.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel - Şener Özbayraklı - Simon Kjaer - Martin Skrtel - İsmail Köybaşı - Josef de Souza - Mehmet Topal - Alper Potuk - Jeremain Lens - Moussa Sow - Robin Van Persie

Yedekler: Fabiano Ribeiro - Roman Neustadter - Gregory Van Der Wiel - Hasan Ali Kaldırım - Ozan Tufan - Volkan Şen - Fernandao

KRASNODAR: Stanislav Kritsyuk - Cristian Ramirez - Naldo - Andreas Granqvist - Vitali Kaleshin - Charles Kabore - Yuri Gazinsky - Victor Claesson - Vyacheslav Podberezkin - Fedor Smolov - Francisco Wanderson

Yedekler: Andrei Sinitsyn - Aleksandr Martynovich - Dmitri Torbinsky - Joaozinho - Ricardo Laborde - Ilya Zhigulev - Mauricio Pereyra

HAKEM: Pawel Raczkowski

STAD: Ülker Stadyumu

SAAT: 20:00

KARŞILAŞMA ÖNCESİ

Süper Lig’de 21. hafta itibariyle zirvedeki Beşiktaş’ın 10 puan gerisinde kalıp şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, bugün Avrupa Ligi’nde, 1-0’lık Krasnodar yenilgisinin rövanşında kader sınavına çıkıyor.  

Taraftarlar takımından, bu kez daha iyi mücadele ve yıldızların devreye girmesini, dolayısıyla da tur bekliyor. Kimsenin düşünmek bile istemediği aksi bir sonuç ise Sarı- Lacivertliler’de herkesi daha da tartışılır hale getirecek. 

FENERBAHÇE TURU NASIL GEÇER?

Fenerbahçe rakibini 1-0 yenerse maç uzatmalara gider. Temsilcimizin rakibini en az 2 farklı skorla mağlup etmesi gerekiyor...

Fenerbahçe - Krasnodar turunu geçen takım UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına girecek. Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde final maçı, 24 Mayıs 2017 tarihinde İsveç’in Stockholm kentindeki 50 bin kişi kapasiteli Friends Arena Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, organizasyondaki 45., Avrupa Ligi ismiyle ise oynanacak 8. final maçı olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Fenerbahçe, Rusya’da 1-0 kaybettiği Krasnodar’a karşı çıkacağı rövanşın provalarını, dün yaptığı son idmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda Advocaat öğrencilerine, rakiple ilgili son bilgileri verdi. Daha sonra taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip, idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

3 YILDIZ KART SINIRINDA

Sarı-Lacivertliler, Krasnodar’ı geçmesi halinde adını son 16 turuna yazdıracak. Temsilcimizde rövanş öncesi kaleci Volkan Demirel, sol bek Hasan Ali Kaldırım ve orta sahanın önemli ismi Josef kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular bugün kart görür, Fenerbahçe de turu geçerse son 16 turu ilk maçın takımlarını yalnız bırakacak. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam