Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin son taktiği "şeytanın bile aklına gelmez" dedirtti

Güncel 7 Ağustos 2016 10:42
Videoyu Aç Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin son taktiği "şeytanın bile aklına gelmez" dedirtti
A
a

Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin son taktiği “şeytanın bile aklına gelmez” dedirtti. Bir dönem Fetullah Gülen ailesi ile ilgilenen Gülen Vakfı’nın müdürlüğünü yapan ve üç yıl önce örgütten ayrılan Ümit Akdemir Sabah.com.tr’ye önemli açıklamalarda bulundu. Akdemir’e göre Fetullah Gülen’in son talimatı şu: “meydanlara çıkın, darbeyi kınayın, FETÖ’ye küfür edin.

Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin son taktiği “şeytanın bile aklına gelmez” dedirtti. Bir dönem  Fetullah Gülen ailesi ile ilgilenen Gülen Vakfı’nın müdürlüğünü yapan ve üç yıl önce örgütten ayrılan Ümit Akdemir Sabah.com.tr’ye önemli açıklamalarda bulundu. Akdemir’e göre Fetullah Gülen’in son talimatı şu: “meydanlara çıkın, darbeyi kınayın, FETÖ’ye küfür edin, bayraklarla poz verin ve sosyal medyadan bunları paylaşın.”

Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin son taktiği "şeytanın bile aklına gelmez" dedirtti. Bir dönem Fetullah Gülen ailesi ile ilgilenen Gülen Vakfı'nın müdürlüğünü yapan ve üç yıl önce örgütten ayrılan Ümit Akdemir Sabah.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ'CÜLERİN SOSYAL MEDYADAKİ BAYRAKLI PAYLAŞIMLARINA İNANMAYIN
"Gülen'in son talimatı ile müridlerini FETÖ operasyonlarından kurtarmaya çalışıyor. Yalanı bir yaşam tarzı olarak gören bu örgüt şimdi Fetullah Gülen'in talimatına uyarak demokrasi mitinglerinde boy gösteriyor. Ellerinde bayraklarda, sırıtarak demokrasi mitinglerindeki samimiyeti bozan bu adamlara inanmamak gerekir. Dahası FETÖ'ye küfür ve hakaret eden paylaşımlarda da bulunuyorlar. Bunlar bir de utanmadan bu samimiyetsiz fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıyorlar. Amaçları ise FETÖ suçlamalarından kurtulmak.

FETÖ'NÜN LİBERALLERİ PİŞKİNLİĞE VURDU

15 TEMMUZ GECESİ NEDEN SOKAĞA ÇIKMADINIZ?
Bunlar tamamen Gülen'in talimatı üzerine yapılan ucuz kıvırma yöntemleri. Önceden bu tür ucun yöntemlere insanlar inanabilirdi ama şimdi kimsenin inandığını zannetmiyorum. Bu insanlara sormak gerekir. 15 Temmuz'dan önce aklınız neredeydi? Darbe gecesi neden tek bir Fetullahçı tankın üzerine çıkmadı. Darbe tehlikesi geçtikten ve operasyonlar başladıktan sonra meydanlara çıkmanıza nasıl inanalım? Darbe gerçekleşseydi bunlar hiçbirimize acımayacaktı. Gözaltına alınanlar "ben bayrağımı alıp meydana çıktım" diyerek savunma yaptığını öğrendim. Devletimizin de bunların bizi kandırmasına izin vermemesi gerekir. Devletimizin yetkilileri kurunun yanında yaşın yanmamasına dikkat etmeli ama bunların yalanın her türlüsünü söylemeyi bir ibadet olarak gördüğünü de aklından çıkarmaması gerekir.

İŞTE FETÖ'YE ÇIKAN 10 DELİL!

BUNLARLA MÜCADELEYİ ASLA GEVŞETMEYELİM
Sayın Cumhurbaşkanı'mızın söylediği gibi meydanları boş bırakmayalım, tehlike henüz geçmiş değil. FETÖ ile mücadeleyi bir paranoyaya dönüştürmeyelim, hayatın akışını engellemesine izin vermeyelim ama bu mücadeleyi de gevşetmeyelim. Bu insanlar hala çok tehlikeli. Şu an dağılmış bir görüntü verse bile mücadelenin gevşediğini hissettikleri anda ihanete kaldıkları yerden devam ederler

ATALAY DEMİRCİ FETÖ'CÜ İKİ YÜZLÜLÜĞE EN GÜZEL ÖRNEK
Atalay Demirci örneği Fetullahçı karakterinin en çarpıcı örneğidir. Miting meydanlarında FETÖ'ye hakaret eder, darbecileri lanetler, Türk bayrağını sallar. Ama sosyal medyada özelde Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşurken darbecileri destekler, Cumhurbaşkanı'na hakaret eder, demokrasi nöbeti tutanları aşağılar, Türkiye'dan kaçmanın yollarını arar. Hepsinin karakteri aynıdır. Yalan ve iki yüzlülük bunların karakteri haline gelmiştir.

Kaynak : Sabah Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam