Fitne Odakları Anketçilerle birlikte çalışıyorlar

ÇORUM 18 Aralık 2018 20:48
Videoyu Aç Fitne Odakları Anketçilerle birlikte çalışıyorlar
A
a

AK Parti Genel Merkezi tarafından bazı illerde aday değişikliğine gidileceği dedikodusunu yaymak için anket tuzağı kuran fitne odaklarının oyunu boşa çıktı. Dağ, yaptığı açıklamada, isimleri kamuoyu ile paylaşılan 74 il belediye başkan adayının da arkasında olduğunu, Ak Parti gösterdiği adaylarla ilgili herhangi bir değişikliğin söz konusu  olmadığını söyledi...

AK Parti uyardı! Sahada sahte anketçiler var aman dikkat!..

AK Parti uyardı! Sahada sahte anketçiler var aman dikkat

AK Parti'nin Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,yerel seçimler öncesinde yaptıkları anket çalışmalarını anlatırken, “Sahada adımızı kullanan sahte anketçiler var” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, haber7.com haber sitesinde yaptığı açıklamada, isimleri kamuoyu ile paylaşılan 74 il belediye başkan adayının da arkasında olduğunu, Ak Parti gösterdiği adaylarla ilgili herhangi bir değişikliğin söz konusu  olmadığı söyledi.
Son günlerde Çorum’da da benzer olayların sergilendiğini ifade etti. Hamza Dağ, yaptığı açıklamada, söz konusu  “İllerimizde  Genel merkezimizin takip edilmesinin zor olduğunu düşünüyor olabilirler. Ama biz hepsini takip ediyoruz dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam