GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI

Spor 18 Ekim 2014 10:29
Videoyu Aç GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI
A
a

GALATASARAY 2 - 1 FENERBAHÇE Maçta son düdük geldi ve Galatasaray maçı 2-1 kazandı.

GALATASARAY 2 - 1 FENERBAHÇE
Galatasaray Fenerbahçe maçı internetten izle

 
Derbi Maçı CANLI İzle! GALATASARAY FENERBAHÇE Maçına Saatler Kala...

GALATASARAY 2 - 1 FENERBAHÇE

 

90' Hasan Ali, sol kanatta rakibinden topu söküp aldı ve ceza alanına girip pasını boş durumdaki Alper'e verdi ve Alper topu boş kaleye gönderdi.

90' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ortasında Sow'un vuruşu yandan dışarıya gitti.

90' Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Sneijder, ceza yayına kadar topu sürüp ceza yayına girmeden sağ ayağıyla sağ üst köşeye harika bir vuruş yaptı ve topu ikinci kez ağlarla buluşturdu.

90' Cüneyt Çakır maçın sonuna 5 dakika ekledi.

88' Rakip ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Sneijder, topu sağ ayağına alıp sol köşeye harika bir şut çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu. Sneijder, gerçekten muazzam bir gol attı.

85' Galatasaray'da Hamit Altıntop giriyor Felipe Melo çıkıyor. Fenerbahçe'de de Kuyt yerini Moussa Sow'a bıraktı.

84' Gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Emre'nin ceza alanı yakın direğine ortasında Umut'un kale sahası içinden yaptığı kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

83' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin ceza alanındaki Caner'e pasında Caner topu rakibine kaptırdı.

81' Galatasaray'da Olcan Adın çıkıyor Emre Çolak giriyor.

80' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın ceza alanına ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.

78' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı ön direği yakınlarına yapılan ortada Gökhan topu arkaya aşırdı ama Muslera yükseliği topun sahibi oldu.

77' Gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın pasında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Hasan Ali'nin kaleye yerden sert şutunda top savunmanın da müdahalesiyle kornere gitti.

76' Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Olcan, Gökhan'a sert bir müdahalede bulundu ve sarı kart gördü.

75' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine faul yapan Dirk Kuyt sarı kart gördü.

73' Galatasaray atağında Sneijder çok etkili vurdu Umut Bulut'tan seken top az farkla direğin yanından dışarı gitti.

61' Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin yerine Hasan Ali Kaldırım oyunda.

59' Galatasaray bu kez sol kanattan korner kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Volkan topu yumrukladı.

57' Galatasaray gole yine çok yaklaştı. Orta alanda kapılan topla birlikte Sneijder ceza alanı ön bölümüne kadar gidip pasını sağ çaprazdaki Olcan'a verdi. Olcan'ın ceza alanı içi sağ çaprazından şutunda top sol direkten döndü.

55' Sarı kırmızılılar sağ köşeden köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada seken topu sol çaprazda kontrol eden Sneijder'in şutu istediği gibi olmadı.

53' Bruno Alves, orta alanda topa müdahale eden rakibi Dzemaili'nin sırtına ayağıyla müdahale etti ve kırmızı kart gördü.

50' Bir başka Galatasaray atağında orta alanda topla buluşan Dzemaili'nin savunma arkasına koşu yapan Burak'a pasında savunma topu kontrol etti.


Cüneyt Çakır çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45' Selçuk İnan orta saha mücadeleside Alper Potuk'a yaptığı müdahale sonucunda sarı kart gördü.

45' İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.

44' Bu kez Galatasaray etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Olcan, rakibinden sıyrılıp hızla ceza alanına girdi ama topu ayağından biraz açınca araya giren Selçuk Şahin topu kornere gönderdi.

43' Fenerbahçe gole çok ama çok yaklaştı. Meireles'in ara pasında Muslera ile karşı karşıya kalan Emenike, Chedjou'nun da baskısı altında topa istediği vuruşu yapamadı ve top farklı şekilde dışarıya gitti.

40' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, ceza alanına kadar girdi ama iki rakibinden sıyrılmadı ve top Emenike'den dışarıya gitti.

38' Orta alanda topla buluşan Mehmet Topal'ın rakip savunma arkasına koşu yapan Emenike'ye pasında kalesini zamanında terk eden Muslera topu uzaklaştırdı.

34' Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yerine Selçuk Şahin oyunda.

32' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Dzemaili'nin pasında ceza alanı ön bölümündeki Sneijder'in gelişine vuruşu yandan farklı şekilde dışarıya çıktı.

28' Etkili gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın pasında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Sneijder'in ceza alanındaki Burak'a pasında araya savunma girdi.

2' Gelişen Galatasaray atağında Burak, ceza alanına sağ çaprazdan girip Kadlec'ten sıyrılmak istedi ve yerde kalıp penaltı bekledi ama oyun devam etti.

1' Dev maç Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı...


**********************************************************************************************************************************

2014-2015 lig sezonunun ilk derbisinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray, 3 puanı almayı hedefliyor. Süper Lig'de Galatasaray 1 averaj farkı ile Fenerbahçe'nin üstünde 3. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 10 puanı bulunuyor. Hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin 3'er galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. İki takımda maçtan 3 puanla ayrılarak ligde üst sıraya çıkmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Fenerbahçe 18 Ekim Cumartesi akşamı mücadele edecek.

TT Arena'da oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi saat 19.00'da gerçekleşecek. Merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe maçının bilet fiyatları da belli oldu.

Galatasaray Fenerbahçe maçı Lig TV'den naklen yayınlanacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu.



Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

18 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.00'da gerçekleşecek olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin biletleri 120 liradan başlayıp 900 liraya kadar yükseliyor.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre derbi maçının bilet fiyatları şöyle:

Kategori 1 (Yemekli vip): 900,00 TL
Kategori 2 (Yemeksiz vip): 700 ,00 TL
Kategori 3: 500,00 TL
Kategori 4: 400,00 TL
Kategori 5: 200,00 TL
Kategori 6: 120,00 TL



Galatasaray Fenerbahçe derbisi Teknik Direktör Cesare Prandelli içinde büyük önem taşıyor. Prandelli'nin kaderini Fenerbahçe derbisi belirleyecek. 

İtalyan Hoca, zafer durumunda koltuğunu sağlama alırken, mağlubiyet durumunda ise görevi sona erebilecek.

Kayseri Erciyetsspor galibiyetiyle Galatasaray'daki çatlak sesler kesilirken, Arsenal yenilgisi de unutuldu. Galatasaray Fenerbahçe derbisi ile Cesare Prandelli'nin 25 Ekim'deki seçim öncesi durumu da belli olacak.

Fenerbahçe'de Sakatlıklar!

18 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleşecek Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı öncesi Fenerbahçe'de can sıkıcı bir durum yaşandı. Sakatlıklar Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı düşündürüyor.

Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in sakatlıkları sürüyor. Emre ve Volkan, Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi maça hazır duruma getirilmeye çalışılıyor. Sow da sakatlar arasında yer alıyor.



Galatasaray Fenerbahçe Derbisi:

Stad: TT Arena

Tarih: 18 Ekim Cumartesi

Saat: 19.00

Teknik Direktörler: FB-İsmail Kartal, GS-Cesare Prandelli

Hakem: Cüneyt Çakır

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ 18 EKİM CUMARTESİ








 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam