Galatasaray'ın Antalyaspor tarifesi 5

Spor 12 Mart 2019 13:25
Videoyu Aç Galatasaray'ın  Antalyaspor tarifesi  5
A
a

Galatasaray, kapanış maçında kendi sahasında Antalyaspor'u 5-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddialarında devam sağladı.

 

Galatasaray Antalyaspor'a 5 attı
Galatasaray, kendi evinde Antalyaspor'u ağırladı. TT Stadı'nda kıyasıya oynadığı mücadeleyi 5-0 kazanan Galatasaray, Başakşehir ile arasındaki farkın açılmasına engel oldu.

Galatasaray'a galibiyeti sağlayan golleri, 17. dakikada Feghouli, 65. ve 78. dakikada Onyekuru, 68. dakikada Ndiaye ve 90+4. dakikada ise Diagne attı. Fernando Muslera, karşılaşmada 7 golü kurtararak maçın en önemli ismi oldu.

Bu maç sonucu ile Galatasaray son 5 maçındaki 4. galibiyetini aldı ve Başakşehir'in 8 puan arkasında olan puanını 49 yaptı.

Galatasaray ilerideki günlerde deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.Mücadele sürerken Muslera'nın performansı karşılaşmaya damga vurdu. Son dönemlerde galatasaraylı taraftarların kötü eleştirilerine maruz kalan Muslera, bu akşamki performansıyla eleştirilere yanıt vermiş oldu. Muslera bu akşamki karşılaşmada rakip futbolculara gol izni vermedi. Karşılaşmada 7 tane net golü kurtaran 32 yaşındaki kaleci sezondaki en iyi performansını gösterdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam