Galatasaray Şampi gibi

Spor 7 Mayıs 2018 10:22
Videoyu Aç Galatasaray Şampi gibi
A
a

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Akhisarspor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Galatasaray, Akhisar'ı deplasmanda 2-1 yendi; liderliğini sürdürdü. Sarı Kırmızılılar'ı galibiyete taşıyan isim Garry Rodrigues oldu. Her iki takım da birer penaltı atışından yararlanamadı. Serdar Aziz'in 50. dakikadaki kendi kalesine attığı gol Galatasaray'ı strese soksa da Terim'in öğrencileri maçtan galip ayrılmasını bildi ve şampiyonluk için önemli bir engeli aştı. 

GOLLER RODRİGUES'DEN GELDİ

Sarı Kırmızılılar, zaman zaman zor anlar yaşadığı maça iyi başladı. Garry Rodrigues önce 15, ardından 19'uncu dakikalarda kaydettiği gollerle Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra sarı-kırmızılıların kolay bir maç çıkaracağı düşünülürken, ev sahibi ekip oyunda dengeyi yakaladı. Buna karşın 31. dakikada tartışmalı bir penaltı kazandı, Soner Aydoğdu beyaz noktadan topu üstten farklı şekilde auta gönderdi. Rodrigues'in vuruşu direkte dönerken, ilk yarı 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

50'inci dakikada Serdar Aziz için talihsiz bir an yaşandı ve Galatasaraylı oyuncu direkten dönen topu kendi ağlarına gönderdi. 54. dakikada ise Fernando Muslera, üst üste iki kritik hamleyle rakibin skoru eşitlemesine izin vermedi. Oyundan iyice düşen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 72. dakikada Yasin Öztekin'i Selçuk İnan'ın; Sinan Gümüş'ü ise Feghouli'nin yerine oyuna aldı. Ancak bu değişiklikler konuk ekip için beklenen hareketliliği sağlamadı. 

GOMİS YİNE PENALTI KAÇIRDI

Akhisarspor'da kenardaki Milan Lukac, 90. dakikada üst üste 2 sarı kartla oyun dışı kalırken; 90+1'de Barbosa'nın Linnes'e yaptığı hareketi hakem Ali Palabıyık penaltı olarak değerlendirdi. Beyaz noktaya gelen Gomis'in vuruşu üstten farklı şekilde auta gitti ve Fransız oyuncu Beşiktaş maçının ardından bir kez daha penaltı atışından yararlanamadı.

Son dakikaları heyecan içinde geçen maçta başka gol olmadı ve Galatasaray karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetin ardından puanını 69 yaptı ve en yakın takipçisi Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3'e çıkardı. Akhisarspor ise 36 puanda kaldı. 

Galatasaray kalan 2 haftada önce Yeni Malatyaspor'u sahasında ağırlayacak, son hafta ise Göztepe deplasmanında olacak. Sarı-kırmızılı ekibe 2 haftada şampiyonluk için 4 puan yeterli olacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam