Galatasaray zirve takibini bırakmadı!

Spor 7 Nisan 2019 05:57
Videoyu Aç Galatasaray zirve takibini bırakmadı!
A
a

Galatasaray Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi. Maça Diagne damgasını vurdu. Cimbom, Fenerbahçe derbisi öncesi kritik galibiyet...

 

Galatasaray zirve takibini bırakmadı! Derbi öncesi şok...
 

Galatasaray, Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor 3-0 yendi. Sarı-kırmızılılar maça ön alanda baskıyla başladı. Malatyaspor'un kendi sahasından çıkmasına izin vermeyen Galatasaray, özellikle Mina'nın başarlı müdahaleleri nedeniyle pozisyon bulmakta zorlandı.

VAR GOLÜ İPTAL ETTİ

35.dakikada Galatasaray attığı golü maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, VAR uyarısıyla iptal etti. Fernando'nun pasıyla son çizgiye inen Linnes, topu ceza sahası içine ortaladı. Feghouli'nin yaptığı vuruşta topu filelerle buluşturdu. Ancak VAR hakemleri, Fernando'nun ofsaytta olduğu gerçekçesiyle hakemi uyardı ve gol iptal edildi.

DİAGNE 3 GOLLE TAKIMINI SIRTLADI

45+2. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Onyekuru'nun pasıyla ceza sahasına giren Linnes, ikili mücadelede yerde kalınca maçın hakemi penaltı kararı verdi. 45+4'üncü dakikada penaltı atışını Diagne topu ağlara gönderdi ve 1-0 öne geçtiler.

DERBİ ÖNCESİ 3 PUAN

Galatasaray, 2. yarıya hızlı başladı. 50. dakikada Diagne'nin kafa vuruşuyla top ağlara gitti ve sarı kırmızılılar farkı ikiye çıkardı. Diagne ligdeki gol sayısını böylece 25'e çıkardı. 

İkinci yarının hakimi Galatasaray, 87. dakikada Robin Yalçın'ın elle müdahalesi nedeniyle bir penaltı kazandı. Penaltı atışıyla Diagne, kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı. Mücadele bu golle 3-0 sona erdi.

Galatasaray, Malatyaspor galibiyetiyle Fenerbahçe derbisi öncesinde puanını 55'e yükseldi. Malatyaspor ise 37 puanda kaldı.

MARCAO DERBİDE CEZALI

70. dakikada Marcao rakibine yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü. Kart sınırında olan Brezilyalı futbolcu cezalı duruma düştü ve hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Marcao sarı kart göstermesinin ardından üzüntü yaşadığı görüldü.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam