Galatasaray Eskişehirspor deplasmanında

Spor 30 Ağustos 2013 22:59
A
a

Eskişehir : 0 Galatasaray : 0 Saat 21.45'te başlayan maçta cezası biten Terim de kulübedeki yerini aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura heyecanını geride birakan Galatasaray, Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynan ve saat 21.45'te başlayan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Cüneyt Çakır yönettiği maçta ikinci yarı oynanıyor. Skor: 0-0...

İŞTE İLK 11'LER

ESKİŞEHİRSPOR:  Boffin, Oliveira, Erkan zengin, Ndiaye, Kamara, Mehmet Erkut Şentürk, Akaminko, Aytaç Kara, Osman Tarık Çamdal, Necati Ateş, Veysel Sarı

GALATASARAY: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Engin Baytar, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier Drogba.

FATİH TERİM YENİDEN KULÜBEDE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen sezon aldığı 9 maçlık cezasının tamamlanmasının ardından bu sezon, ilk kez takımının başında sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlığı devam eden Hamit Altıntop'un yanı sıra Erman Kılıç, Dany ile Riera'ya kadroya alınmadı.

Geçen sezonun 28. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında hakem Süleyman Abay'a yönelik sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Fatih Terim ile 33. haftadaki Fenerbahçe derbisinde rakip oyuncu Volkan Demirel ile kavga etmesi nedeniyle 4 karşılaşmadan men edilen futbolcu Sabri Sarıoğlu, cezalarının bitmesi nedeniyle sahada yerlerini aldı.

NECATİ İLK 11'DE

Eskişehirspor'da da tedavisi süren tecrübeli futbolcu Dede'nın yanı sıra Hürriyet Gücer ve Servet Çetin kadroda yer almadı. Eskişehirsporlu golcü futbolcu Necati Ateş, ilk 11 kişilik kadroda yerine aldı.

İki takım da maçtan 1,5 saat önce karşılaşmanın yapılacağı stada giriş yaptı. Eskişehirspor taraftarları, sarı-kırmızılı futbolcuların sahaya çıkması üzerine ıslıklı protestoda bulundu.

Siyah-kırmızılı ve sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarındaki futbolcuları tribünlere çağırarak destekte bulundu.

Ediz Bahtiyaroğlu Tribünü'ndeki Eskişehirspor taraftarları, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması nedeniyle üzerinden "Dünyanın merkezi burasıdır" yazılı büyük bir pankart açıp 10. Yıl Marşı'nı seslendirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolasıyla statta çeşitli marşlar çalındı.

Eskişehirsporlu futbolcular seremoniye üzerinde "Eskişeir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti, bize de bekleriz", Galatasaray ise "Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir" yazılı pankartlarla çıktı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam