Geleneksel 10. İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Buluşması

ÇORUM 27 Haziran 2017 20:23
Videoyu Aç Geleneksel 10. İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Buluşması
A
a

Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİM-DER) ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği işbirliğinde organize edilen ‘Keşkek Günü’ buluşmasına tüm İmam Hatip Okulları mezunları ve mensupları bu etkinlikte buluştu...


10.GELENEKSEL KEŞKEK GÜNÜ

Çorum İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇORİM-DER) ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi her yıl geleneksel olarak düzenlenen 10.Geleneksel keşkek günü Şehit Erol Olçok İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan ÇORİM-DER başkanı ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Üyesi Ayhan Boyraz, İmam Hatip ruhunun 15 Temmuz’da daha da iyi anlaşıldığını söyledi. Emeği geçenlere teşekkür etti.


Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, şuanda faaliyet gösteren imam hatip okullarıyla ilgili olarak verileri paylaştı.
Ak Parti Çorum Teşkilat Başkan yardımcısı ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Murat Yıldırım,15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde imam hatip ruhuna sahip herkesin arkasına bakmadan sokağa çıktığını söyledi. İmam hatip ruhuna sahip bir nesil yetiştirmenin önemli olduğunu ifade etti.

Eski Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, imam hatip ruhunun tarihin her döneminde kendini gösterdiğini söyledi.
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ÇORİM-DER tarafından geleneksel olarak yapılan keşkek gününe yeteri kadar ilgi gösterilmemesini eleştirdi.

Muzaffer Külcü, bildiğimiz manada imam hatiplerin 2012 ile 2013 yıllarında başladığını ifade etti.Külcü, İmam Hatiplerin özel okullar olduğunu kaydetti. Başkan Külcü, Şehit
Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde 2 şehit verdiğini hatırlattı.

Külcü, ülkedeki savrulmanın önüne geçecek olanın imam hatipler olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından keşkek dağıtımı yapılarak afiyetle yenildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam