GENÇLERDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

ÇORUM 24 Mart 2016 18:47
Videoyu Aç GENÇLERDEN HUZUREVİ ZİYARETİ
A
a

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” kapsamında Çorum Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nden Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet TIĞLI, Gençlik Merkezi liderleri, personel ve gönüllü gençlerinde içinde bulunduğu gurupla birlikte huzurevi ziyareti gerçekleştirildi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden ve istekleri olup olmadığını soran Gençlik Merkezi üye gençleri, bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirerek kendilerini hiç yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler.

Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet TIĞLI, yaşlılara dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan en değerli varlıklar olduğuna vurgu yaparak, “Genç nesiller olarak yaşlılara saygılı olmak, vefamızı göstermek minnet borcumuzdur. Yaşlılarımızı bir hafta değil, bir ömür boyu hatırlamak dileği ile tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum” diye konuştu.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam