Genel merkez tarafından İl ve İlçe yönetiminin görevden alınmasının ardından yeni atanan İl ve İlçe başkanı göreve başladı.

ÇORUM 27 Şubat 2016 18:51
Videoyu Aç Genel merkez tarafından İl ve İlçe yönetiminin görevden alınmasının ardından yeni atanan İl ve İlçe başkanı göreve başladı.
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkanlığı görevine eski Ülkü Ocakları’nın eski başkanlarından Mehmet Akif Aras getirilirken, Merkez İlçe Başkanlığı'na ise eski yöneticilerinden Ertuğrul Onan getirildi.

Milliyetçi hareket partisi Genel Merkezi tarafından göreve getirilen MHP yeni İl Başkanı Mehmet Akif Aras ile yeni Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan bugün itibariyle görevlerine başladı. Göreve yeni getirilen il ve ilçe yönetimi basın toplantısı ile tanıtıldı. MHP İl Binasında Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda

MHP’nin yeni İI Başkanı Mehmet Akif Aras açıklamalar yaptı.

Parti olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirten İl Başkanı Mehmet Akif Aras, "Bunalımların yaklaştığı ve buhranların yaşandığı dönemlerde dava adamlarının sorumlulukları daha da artmaktadır. Bunalımlı ve zor dönemlerde defalarca görev almış bir kardeşiniz olarak, bu defa da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevini almış bulunmaktayım. Buhranlı zamanları hep birlikte aşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal İki başkanın yeni görevlerinde başarılar diledi.

Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Akif Aras ve Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ertuğrul Onan’ı tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kısa bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal "Partimize uzun yıllar hizmet eden iki ismin başkanlıkları bizleri çok sevindirdi. Camiamıza, partimize ve hareketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : corumdosthaber
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam