Gül, Davutoğlu, Babacan bir arada

Politika 15 Aralık 2018 02:47
Videoyu Aç Gül, Davutoğlu, Babacan bir arada
A
a

Rahatsızlığı sebebi ile bir süredir Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Duran Ahmet Dinçer Karaman’da toprağa verildi. Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in babasının cenazesine katılanlar arasında Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan da yer aldı.

Milli Eğitim Eski Bakanı olan Ömer Dinçer, Karaman Ticaret Odası Eski Başkanı Mehmet Mehdi Dinçer, İshak, Şükrü, Abdurrahim ve Metin Dinçer'in babaları olan Duran Ahmet Dinçer geçtiğimiz gün vefat etmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Milli Eğitim Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan Ömer Dinçer'in babası Duran Ahmet Dinçer, Ankara'da tedavi görmüş olduğu hastanede dün yaşamını yitirdi. Duran Ahmet Dinçer'in cenazesi bugün memleketi olan Karaman'a getirildi.

Cenazeye katılanlar kimler?

Şehir Musallası'nda kılınmış olan cenaze namazına Ömer Dinçer, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski bakan ve milletvekilleri Ali Babacan, Mehdi Eker, Lütfi Elvan, İsmet Yılmaz, Taner Yıldız, Nihat Ergün ve Beşir Atalay katıldı. Duran Ahmet Dinçer'in cenazesi, namazın sonrasında şehir mezarlığına defnedildi.

İl Müftüsü Lütfü Ketenci'nin kıldırmış olduğu cenaze namazının sonrasında Dinçer'in cenazesi Karaman Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreni sonrasında Ömer Dinçer baba ocağında taziyeleri kabul etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam