Gül, Erdoğan, Arınç ve Davutoğlu aynı sınıfta

Güncel 2 Ağustos 2014 23:17
Videoyu Aç Gül, Erdoğan, Arınç ve Davutoğlu aynı sınıfta
A
a

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına destek olmak için AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın hazırladığı kısa film bir gecede 1 milyon izlendi. Türkiye'nin AK Parti sürecinden önceki günlerine dikkat çekilen filmde Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Arınç ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun çocuklukları da canlandırıldı.

İçeriği ile büyük ilgi gören 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin; Uzun Adam' adlı tanıtım filmde en dikkat çeken sahne ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nın ilkokulda aynı sınıfta canlandırılması oldu. Yakalarında isim ve soyadlarının baş harfleri olan geleceğin en önemli isimleri olacak 4 arkadaş ders sonunda kol kola, omuz omuza yürürken de canlandırılıyor.

"Bayram namazına götürecek evladı kalmamış babadan tarafız"

 

Filmde, Türkiye'nin zulümlerin yaşandığı İslam ülkeleriyle ilgili tavrına ise şu cümlelerle vurgu yapılıyor: "Mazlum nerede ağlıyorsa bayrağımız oradadır. Gazze'de tarafız, Suriye'de tarafız, Bosna'da tarafız... Biz elinden tutup bayram namazına götürecek evladı kalmamış babadan tarafız...

Milletin adamları; Menderes, Özal, Erbakan, Erdoğan

Filmde darbecilere direnen ve demokrasiyi savunan liderler de unutulmamış.

"Gidiyorum gündüz gece..."

 

Final sahnesinde ise Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan arkası dönük yürürken, Aşık Veysel'in meşhur "gidiyorum gündüz gece" türküsü çalıyor. Ardından da filmin adını alan 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin; Uzun Adam' sözü ile birlikte çok sayıda insan Erdoğan'ın arkasında yürümeye başlıyor.

Davutoğlu da rol aldı

Konya'nın çeşitli yerlerinde yapılan ve teknik çekimleri 10, post prodüksiyon çalışmaları ise 20 gün süren 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin; Uzun Adam' adlı filmde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehr Belediye Başkan Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra AK Parti'nin il ve ilçe teşkilatı mensupları, eş ve çocuklarıyla birlikte 70'in üzerinde kişi yer rol aldı.

 

Kaynak : www.hitittv.com/yenişafak
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam