Gül nikah cüzdanını Sümeyye Erdoğan'a verdi

Yaşam 15 Mayıs 2016 00:22
Videoyu Aç Gül nikah cüzdanını Sümeyye Erdoğan'a verdi
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı, kalabalık bir davetli topluluğunun önünde kıyıldı. Geline nikah cüzdanını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı, kalabalık bir davetli topluluğunun önünde kıyıldı. Geline nikah cüzdanını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi.


Abdullah Gül nikah cüzdanını Sümeyye Erdoğan'a verdi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenine siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Nikah törenine katılanlar arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sanatçı Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu ve çok sayıda isim yer aldı.

Sade gelin arabası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar, gelin arabası bir konvoy halinde Tarabya Köşkü'nden yola çıktı. Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

 

8 nikah şahiti vardı

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti salona girerken Cem Karaca'nın 'Bu son olsun' isimli şarkısının müziği çalındı. Alkışlarla salona giren çift davetlileri el sallayarak selamladı.

Davetliler için turkuaz halı

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin ise incelemelerde bulundu. Davetlilerin giriş yapacağı alana ise turkuaz renkte halı serildi. Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne gelen davetlileri ise Vali Şahin karşıladı.

Yoğun güvenlik önlemi

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Görevli polislere güvenlik uyarıları yapıldı. Bölgede seyreden her aracın plaka kontrolünün yapılması istendi. Bölgede görev yapan tüm polis ekiplerine yaka kartı zorunluğu getirildi. Davetlilerin giriş yapacağı alandaki görevliler özellikle uyarıldı.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikahı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne kıyıldı. Törende duygusal bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sümeyye'ye çocukken 'ceylanım' derdim, 'gözümün nuru' derdim. Şimdi bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sümeyye Erdoğan'ın nikahında duygu yüklü konuşma 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende dünya evine girdi. Çiftin nikahını İBB Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şahitler arasında yer aldı.  
 
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. 
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN DUYGUSAL KONUŞMA

Törende kısa bir konuşma yapan Erdoğan duygusal anlar yaşadı. Erdoğan "Sümeyye'ye çocukken 'ceylanım' derdim, 'gözümün nuru' derdim. Şimdi bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor" ifadelerini kullandı.

Sümeyye Erdoğan gelin arabasında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahına katılan davetliler törenin yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nin içinden fotoğraflar paylaştı.

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam