Gül ve Kılıçdaroğlu'nun gizli görüşmesi

Politika 10 Mayıs 2019 12:54
Videoyu Aç Gül ve Kılıçdaroğlu'nun gizli görüşmesi
A
a

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, Abdullah Gül ile Kılıçdaroğlu'nun gizlice bir yatta görüştüğü anın fotoğraflarını yayınladı...

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul seçimlerini gizli bir yatta konuştuğuna dair bir yazı yayınlamıştı. Mahmut Övür bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu ve Abdullah Gül arasındaki gizli yat görüşmesine ait görüntüleri paylaştı.

Sabah yazarı olan Mahmut Övür, 'İşte Kılıçdaroğlu'nun gizli yat görüşmesinin fotoğrafı' isimli yazısında bu görüntüleri yayınladı.

 

wrwege454ytuu6

2334645ergfhfgj

ABDULLAH GÜL YALANLAMIŞTI AMA...

Geçtiğimiz günlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisi söz konusu olayı için açıklamada bulunmuştu. Mahmut Övür'ün Abdullah Gül ile ilgili yazısının tamamen yalan, kötü niyetli ve saygısızca olduğunu ifade etmişti.

Mahmut Övür'ün yazısında şu ifadelere yer verdi:

‘'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Kalamış Marina'da bir yatta gizli buluşmasıyla ilgili soru işaretleri devam ediyor.

Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticileri yata gidiş konusunda ısrarla susarken, Gül'ün Ofisi iddiayı yalanlamakla yetindi.

Şu soru doğal olarak soruluyordu: CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu neden gizli görüşme yaptı? Korumalarını bile dışarıda bırakarak kimi, kimleri veya neyi sakladı?

Kılıçdaroğlu, o yata gidişini sadece kamuoyundan veya CHP yönetiminden değil korumalarından bile sır gibi sakladı, ama iletişim araçlarının geliştiği günümüzde vatandaştan saklayamadı. Vatandaş onun kimseye haber vermeden İstanbul Kalamış Marina'daki yata gidişini kare kare görüntüledi.
Bu fotoğraflar Kılıçdaroğlu'nun o yata gittiğinin somut kanıtı. Şimdi kamuoyuna o yata neden gittiğini açıklama sırası Kılıçdaroğlu'nda.

Yat meselesiyle gündeme getirdiğimiz bu fotoğrafın arka planı bize, Türkiye'nin içinden geçtiği kuşatma ve siyasi hesaplaşma sürecinde neler döndüğünü de gösteriyor. Tablo bir anlamda kimin kiminle iş tuttuğu, siyaset mühendislikleriyle kimlerin bir araya getirildiği, şeffaf siyaset yerine neden kapı arkası görüşmeler yapıldığı sorularına da cevap niteliğinde.''

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam