GÜL YENİDEN ÇORUM BELEDİYE SPORUN KULÜP BAŞKANI OLDU

Spor 18 Haziran 2015 03:07
Videoyu Aç GÜL YENİDEN ÇORUM BELEDİYE SPORUN KULÜP BAŞKANI OLDU
A
a

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor’da Kulüp Başkanlığına yeniden Zeki Gül seçildi…

3. Ligde mücadele eden Çorum Belediyespor’da 2014-­2015 sezonu sonrası beklenen olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezinde yapılan kongreye 77 üyeden 46 kişi katıldı. Olağanüstü genel kurul toplantısında ilk olarak divan heyeti seçildi. Haşim Avcı divan başkanlığına getirilirken, Mustafa Kanat ve Kemal Kan da katip üyeliklere seçildi.

Daha sonra yeni yönetimin belirlenebilmesi için seçime geçilirken divan heyetine Mustafa Özbayram bir liste sundu. Yeni liste oylamaya sunulurken yapılan oylama sonrası genel kurul üyeleri ‘Zeki Gül ile yola devam’ dedi. Kulüp Başkanı Zeki Gül, şehrin tamamının desteğine ihtiyaçları olduğunu ve birlik beraberlikle kulübün hak ettiği liglerde oynaması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

Mustafa Mertek ve Kerep Kahramantekin yeni yönetimde yer almazken, Mustafa Altunkaya ve Turgay Yılmaz ise yeni yönetimde yer alan isimler oldu. Turgay Yılmaz, bir süre önce Anatolia adı ile kurduğu yeni şirketi ile Çorum Belediyespor’un cadde üzerindeki otopark isini üstlenen isim olarak dikkat çekti. Yapılan kongre sonrasında ise yönetim şu şekilde oluştu

YÖNETİM KURULU ASİL: Zeki Gül, Fatih Özçan, Mustafa Özbayram, Mustafa Ercan, Mustafa Altunkaya, Fahri Yandık, Sinan Özdilli, Hüseyin Teke, Hasan Özer Gökmen, Turgay Yılmaz.

YÖNETİM KURULU YEDEK: Mustafa Mertek, Kerep Kahramantekin, Mustafa Kanat, Halit Karslı, Ahmet Özçam, Fazlı Tapan, Haşim Avcı, Hüseyin Avcı, İsa İpek, Mustafa Satır, Ömer Faruk Karateke

DENETİM KURULU ASİL: Erol Tonga, Ali Aybir, Erdem Sakınmaz


DENETİM KURULU YEDEK: Alper Zahir, Salih Karslıoğlu, Cengiz Eker

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam