Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Maltepespor maçını kazanarak kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Zor maç, ancak kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız.
Maltepespor iyi oynuyor ve zor maç kaybediyor, dirençli ve mücadele eden bir takımla oynayacağız. Maltepespor ilk 5’i zorlayan bir takım. Mutlak bizi yenmek için mücadele edecekler, ancak bizim takımızda iyi takım ve maçı kazanan taraf biz olacağımıza inancım tam. Ben takımıma güveniyorum. Maçlardaki mücadelemiz çok iyi, sadece sonuca gidemiyoruz, gol atamıyoruz, bu sorunumuzu da Maltepespor’u yenerek son vermek ve yükselişe geçmek istiyoruz.
Bir haftadır maça iyi hazırlandık ve futbolcularım iyi motive oldular. Futbolcularımın moralleri gayet iyi durumda takım olarak hafta sonu oynayacağımız maçı mutlak alacağımıza inancımız tam.
Ben bu takımın iyi olduğunu, güzel futbol oynadığını her zaman söylüyorum ve bunu yürekten inanarak söylüyorum, bu takım kötü bir takım değil, ligi orta sıralarda tamamlayacağız. Zor maçlar oynuyoruz, bu maçları kazanabilirdik, basit hatalarımız nedeniyle kazanacağımız maçlardan puansız ayrıldık. Futbolcularım kendi kalitelerinin farkında olmaları halinde bizim yenemeyeceğimiz takım yok.
Takım olarak şuanda cezalı durumda olan Okan ile sakatlığı devam eden Buğraçhan, Furkan ve Açık öğretim sınavı nedeniyle izinli olan Hasan dışında takım olarak maça hazırız. Kazanmak ve puanlarla dönmek için İstanbul'a gidiyoruz.
Kaynak : hitit tv