GÜREŞ ŞAMPİYONASI ÇORUM’DA YAPILACAK

Spor 12 Ekim 2015 23:48
Videoyu Aç GÜREŞ ŞAMPİYONASI ÇORUM’DA YAPILACAK
www.hitittv.com GÜREŞ ŞAMPİYONASI ÇORUM’DA YAPILACAK
A
a

VİDEO HABER İZLE... Çorum Belediye Başkan Yardımcısı, Belediyespor Kulübü Başkanı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül, federasyonun 2016 yılı faaliyet programında Büyük Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası’nın 8-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Çorum’da yapılacağını açıkladı. Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’la görüşen Gül, müjdeyi verdi…

VİDEO SPOR HABER İZLE

Zeki Gül, Ağustos ayında yaptıkları geleneksel yağlı güreş şampiyonasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a 2016 yılında yapılacak olan bir şampiyonanın Çorum’a verilmesi için söz aldığını ve Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ın da bu sözünü yerine getirdiğini söyledi.

Çorum Belediyesi’nin Çorum’da sporun gelişmesi için yaptığı çalışmaların her kesim tarafından takdir edildiğinin altını çizen Zeki Gül, “Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü, gençlerin spor alışkanlığı kazanması, sporseverlerin kaliteli spor müsabakaları izleyebilmeleri amacıyla her türlü imkanı bizlere sunmaktadır. Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonun Çorum’da yapılıyor olması da bizler için onur verici bir durum.

Başta Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Şampiyonanın sorunsuz bir şekilde tamamlanması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Zeki Gül, şampiyonayla birlikte güreş camiasının ilgisinin Çorum’a yöneleceğini vurguladı. Gül, “Belediyespor bünyesinde kurduğumuz güreş takımımız Türkiye’de ses getiren bir takım oldu. Önemli başarılara imza atıyorlar. Çorum, güreş sporunu seven, ilgi duyan bir şehir. Bu şampiyona ile birlikte güreş camiasının dikkati bir kez daha Çorum’a çekilecek.” diye konuştu.



www.hitittv.com GÜREŞ ŞAMPİYONASI ÇORUM’DA YAPILACAK
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam