H.İbrahim Aşgın "Su konusunda mutlaka indirime gideceğiz"

ÇORUM 24 Mart 2019 05:46
Videoyu Aç H.İbrahim Aşgın "Su konusunda mutlaka indirime gideceğiz"
A
a

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da vatandaşların kendilerine en çok su faturalarının yüksekliğinden dert yandığını ifade ederek “Su konusunda mutlaka indirime gideceğiz” dedi...

 

su gibi aziz ol ile ilgili görsel sonucu
 


EN GÜZEL PROJE;  SU DA İNDİRİM OLUR
 

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da vatandaşların kendilerine en çok su faturalarının yüksekliğinden dert yandığını ifade ederek “Su konusunda mutlaka indirime gideceğiz” dedi.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 31 Mart’ta yapılacak seçimde belediye başkanı seçilmesi halinde su faturalarında mutlaka indirime gideceğini açıkladı. Aşgın, katıldığı canlı yayında vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Yaklaşık 4 aydır seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Aşgın, vatandaşların büyük bir bölümünün su faturalarının yüksek olduğunu belirterek kendisine fatura örneklerini gösterdiğini anlattı. Vatandaşların talep ve beklentileri karşılamanın görevleri olduğunu kaydeden Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’nin su maliyetlerinin yüksek olmasına rağmen faturalarda gerekli düzenlemeye gidileceğini duyurdu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam