Darbe girişiminden sonra ortadan kaybolan Meral Akşener'in sessizliğe gömülmesi FETÖ ile bağlantısını tekrar gündeme getirdi

Kategori: Politika - Tarih: 30 Temmuz 2016 13:53
Darbe girişiminden sonra ortadan kaybolan Meral Akşener'in sessizliğe gömülmesi FETÖ ile bağlantısını tekrar gündeme getirdi

Darbe girişiminden önce yaptığı korsan gösteri ve kurultaylarla, yaptığı iddialı konuşmalarda.meydanlarda 'başbakan olacağım', 'MHP'nin başına geçeceğim' diyerek herkese meydan okuduğu konuşmalarında sık sık yurtta savaş varmışcasına 'yurtta sulh'u dilinden düşürmüyordu.

HERKESE MEYDAN OKUYAN AKŞENER ORTADAN KAYBOLDU!

FEtullahçı Terör Örgütü'nün MHP'yi ele geçirmek için ortaklık kurduğu iddia edilen Meral Akşener, meydanlarda 'başbakan olacağım', 'MHP'nin başına geçeceğim' diyerek herkese meydan okuduğu konuşmalarında sık sık yurtta savaş varmışcasına 'yurtta sulh'u dilinden düşürmüyordu.

'YURTTA SULH' DERKEN BİR ATIFTA MI BULUNDU?

Yurtta Sulh Konseyi adlı darbeci grubun darbeye girişmesiyle ortadan kaybolan Meral Akşener'in konuşmalarında 'yurtta sulh''u bu kadar çok kullanmasında bir atıf olduğu iddia ediliyor.

Kaynak : www.hitittv.com

https://hitittv.net/haberprint/darbe-girisiminden-sonra-ortadan-kaybolan-meral-aksener-in-sessizlige-gomulmesi-feto-ile-baglantisini-tekrar-gundeme-getirdi-21894.html