Dünya devi FB'ye geliyor

Kategori: Spor - Tarih: 10 Temmuz 2016 11:54
Dünya devi FB'ye geliyor

Türkiye'ye geleceği, perşembe ise kendisini Fenerbahçeli yapacak resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Martin Skrtel imzaya geliyor

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını bildirdiği Martin Skrtel'in transferi bu hafta sonlanıyor. Skrtel'in çarşamba günü Türkiye'ye geleceği, perşembe ise kendisini Fenerbahçeli yapacak resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. .

Yeni sezonda yepyeni bir defans hattı kuran, Roman Neustadter ve Van der Wiel'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bir dünya devini daha kadrosuna katıyor. 

EURO 2016'da grup aşamasını geçmeyi başaran ancak ikinci turda Almanya'ya 3-0 kaybederek turnuvadan elenen Slovakya'nın başarılı stoperi Martin Skrtel'in çarşamba günü Türkiye'ye geleceği, perşembe ise kendisini Fenerbahçeli yapacak olan resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. 

SAVUNMA KALE GİBİ

Fenerbahçe, Skrtel transferiyle kaybettiği oyuncuların boşluğunu da büyük ölçüde doldurmuş olacak. Gökhan Gönül'ün boşluğunu Van der Wiel, takımdan ayrılan Michal Kadlec ve Bruno Alves gibi isimlerin yerine de Neustadter'i alan Fenerbahçe, 31 yaşındak Skrtel'le adeta kale gibi bir savunmaya sahip olacak.

Caner Erkin'in Inter'e gitmesiyle bir tek Hasan Ali Kaldırım'ın kaldığı sol bek mevkisi için de çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

 

Kaynak : www.hitittv.com

https://hitittv.net/haberprint/dunya-devi-fb-ye-geliyor-21765.html