Gazeteci Nazlı Ilıcak yakalandı

Kategori: Asayiş haber - Tarih: 26 Temmuz 2016 08:46
Gazeteci Nazlı Ilıcak yakalandı

FETÖ soruşturmasında hakkında gözaltı kararı bulunan Nazlı Ilıcak Bodrum'da yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Gazeteci Nazlı Ilıcak’ın bulunduğu 42 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

EVİNDE VE YATINDA BULUNAMAMIŞTI

MOBESE kameraları görüntülerinden pazartesi sabahı Bodrum'a geldiği belirlenen Nazlı Ilıcak, buradaki evinde ve tatil yaptığı yatında bulunamamıştı.

YOL KONTROLÜNDE YAKALANDI

Dünden bu yana Ilıcak Bodrum'da her yerde aranıyordu. Ilıcak'ın bu sabah saatlerinde yol kontrolü sırasında yakalandığı belirtildi.

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Nazlı Ilıcak'a oğlu Mehmet Ali Ilıcak "Gel ifadeni ver" diyerek çağrıda bulundu .

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun talebi üzerine, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 42 gazeteci hakkında yakalama kararı verildi.

"SANA YAKIŞMIYOR, GEL İFADENİ VER"

Güvenlik güçlerinin Nazlı Ilıcak'ı yakalamak için başlattığı çalışmalar sürerken, Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali annesine seslendi:  Sana yakışmıyor, gel ifadeni ver.

 

 

Kaynak : www.hitittv.com

https://hitittv.net/haberprint/gazeteci-nazli-ilicak-yakalandi-21864.html