Nikahı Baba Kıydı, Cüzdanı Başkan Verdi!

Kategori: ÇORUM - Tarih: 2 Eylül 2025 08:52
Nikahı Baba Kıydı, Cüzdanı Başkan Verdi!

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan’ın kızı Zeynep Arslan ile Samet Özdemir, Atapark Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli bir törenle evlendi. Nikahı Başkan Arslan kıyarken, şahitliklerini Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak yaptı. Evlilik cüzdanı Zeynep Arslan’a takdim edildi. Düğün, siyaset ve toplum dünyasından geniş katılımla gerçekleşti.

  • Atapark’ta Aşkın Töreni: Arslan ve Özdemir Aileleri Birleşti.

Alaca’da Görkemli Düğün: Başkan Arslan’ın Kızı Zeynep Arslan Dünya Evine Girdi.

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan’ın kızı Zeynep Arslan ile Samet Özdemir, Atapark Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi. Kentin siyaset ve toplum dünyasından birçok ismin katıldığı düğün, hem duygusal hem de coşkulu anlara sahne oldu.

Nikahı, baba Şerif Arslan kıyarken; genç çiftin nikah şahitliğini Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak üstlendi. Başkan Aşgın, evlilik cüzdanını Zeynep Arslan’a takdim ederek genç çifte mutluluklar diledi.

 Düğün törenine; Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Kent protokolünün yoğun ilgi gösterdiği gece, Alaca’nın sosyal hafızasında yerini aldı.

Kaynak : www.hitittv.net

https://hitittv.net/haberprint/nikahi-baba-kiydi--cuzdani-baskan-verdi--100586.html