Sinan Demir Yeniden Refah Partisi’nden İstifa Etti

Kategori: ÇORUM - Tarih: 21 Kasım 2025 20:55
Sinan Demir Yeniden Refah Partisi’nden İstifa Etti

Yeniden Refah Partisi’nde istifalar devam ediyor. Daha önce Çorum Belediye Meclis Üyesi Serkan Adanır’ın ayrılmasının ardından, şimdi de Sinan Demir partisinden istifa etti. Böylece YRP’nin Çorum Belediye Meclisi’ndeki üye sayısı bire düşmüş oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ
ÇORUM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
SİNAN DEMİR İSTİFA ETTİ 
“BAĞIMSIZ OLARAK GÖREVİME DEVAM EDECEĞİM”

- Çorum Belediye Meclisi’nde YRP’den tek üye kaldı”
- Yeniden Refah Partisi’nde istifalar devam ediyor. Daha önce Çorum Belediye Meclis Üyesi Serkan Adanır’ın ayrılmasının ardından, şimdi de Sinan Demir partisinden istifa etti. Böylece YRP’nin Çorum Belediye Meclisi’ndeki üye sayısı bire düşmüş oldu.

PARTİ İÇİNDE ÇÖZÜLMELER DEVAM EDİYOR
- 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Yeniden Refah Partisi, Çorum’da 3 belediye meclis üyesi çıkarmıştı. Ancak Adanır’ın teşkilatla yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle istifası ve son olarak Demir’in ayrılığı, partinin meclisteki temsil gücünü belirgin şekilde azalttı.
Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Meclis Üyesi Sinan Demir, yaptığı basın açıklamasıyla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Demir, Çorum Belediyesi Meclis Üyesi görevini ise bağımsız olarak sürdüreceğini belirtti.

“KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İSTEMEM”
Yaklaşık 2,5 yıldır birlikte çalıştığı yol arkadaşlarına karşı kırgınlığı olmadığını vurgulayan Demir, “Aldığım bu karar tamamen kendi vicdanımın, merhametimin ve aklımın bir sonucudur” dedi...

İstifa sebebinin yalnızca iş yoğunluğu olduğunu ifade eden Demir, “Partiden ayrıldım diyerek kimseyi zan altında bırakmak ya da herhangi birine gölge düşürmek doğru değildir. Kimse bu kararın altında başka bir anlam aramamalıdır” sözleriyle açıklamasını sürdürdü.

“ÇORUM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Demir, Çorum’un gelişmesi ve halkın daha iyi hizmet alması için çalışmaya devam edeceğini belirterek, “Biz Çorumluyuz; Çorum’da doğduk, Çorum’da büyüdük ve ömrümüzü yine bu şehirde tamamlayacağız. Bundan sonra da yorulmadan, usanmadan çalışacağız” dedi.
  


#hitittvnet #Çorum #YenidenRefahPartisi #SinanDemir #ÇorumBelediyesi #İstifa #Siyaset #Çorum #HititTVNET
Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi
Kaynak : www.hitittv.net

https://hitittv.net/haberprint/sinan-demir-yeniden-refah-partisi-nden-istifa-etti-130875.html