HAKKARİ'DE 1 POLİSİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ

Yaşam 15 Ağustos 2015 21:55
Videoyu Aç HAKKARİ'DE 1 POLİSİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ
A
a

Hakkari Şemdinli'de hendek açarak yolu kapatmak isteyen teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir polis şehit oldu

İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensupları, olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Çıkan çatışmada bir polis şehit oldu.

Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir polis memuru şehit oldu. Saldırının ardından başlatılan operasyonda biri kadın 4 terörist öldürüldü.

İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensupları, olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Operasyon başlatıldı

Şemdinli saldırı sonucu çıkan çatışmada, biri kadın 4 terörist öldürüldü. İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçleri arasında çıkan ve 1 özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Biri kadın 4 terörist öldürüldü

Operasyonda, biri kadın 4 terörist öldürüldü. Kaçan teröristlerin, ölenlerin cesetlerini beraberlerinde götürdüğü belirlendi. Bölgede operasyon sürüyor. 

Iğdır'da 2 asker yaralı

Olay, akşam saatlerinde Ağrı Dağı eteklerinde bulunan jandarma karakolunda meydana geldi. Bir grup PKK’lı tarafından karakola düzenlenen roketatarlı saldırıda askerin anında karşılık vermesiyle kısa süreli çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada 2 asker yaralanırken, bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi. PKK’lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Hakkari'de roketatarlı saldırı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde ilçe girişinde iş makinesiyle yolu kapatmak isteyen PKK’lılara müdahale eden Özel Harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarlı saldırı düzenlendi.

Çatışmalar halen devam ederken bölgeye 2 ambulans sevk edildi. Yaralanan güvenlik güçlerine müdahaleye giden ambulanslar da çatışmanın ortasında kaldı. Ambulansa bindirilen yaralılar, Şemdinli Devlet Hastanesine getirildi. İlçedeki çatışma halen devam ediyor.

Hatay'da ilçe jandarma karakoluna saldırı

Hatay'ın Belen ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve yanında bulunan askeri lojmanlara saat 19.30 sıralarında teröristlerce ateş açıldı. Açılan ateşe jandarma ekipleri de karşılık verince kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından teröristler plakası belirlenemeyen bir araçla bölgeden uzaklaştı. 19 el ateş edilen saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, polis ve jandarma ekipleri, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlattı.

AJANSLAR


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam