HALAÇOĞLU MHP VE CHP'Yİ KARIŞTIRDI

Politika 8 Temmuz 2015 19:32
Videoyu Aç HALAÇOĞLU MHP VE CHP'Yİ KARIŞTIRDI
A
a

CHP sözcüsü Haluk Koç, 'dinsiz' polemiğinde MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerine isim vermeden tepki gösterdi.Halaçoğlu ne demişti?Meclis Başkanlığı seçiminde 3. tura kadar kendi adayları desteklemeleri üzerine CHP'den eleştirilere bu sözlerle yanıt vermişti; Biz Eğer Sayın Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz'

Partinin bir diğer grup başkanvekili Oktay Vural, 'Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerini tasvip etmiyoruz' dedi.
 
Halaçoğlu ne demişti?
 
Meclis Başkanlığı seçiminde 3. tura kadar kendi adayları desteklemeleriüzerineCHP'den eleştirilere bu sözlerle yanıt vermişti; Biz Eğer Sayın Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdir' sözlerini kullandı.
 
AK Parti'den de tepki gelmişti
 
 Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ise "Bahçeli herhalde gereğini yapar, Halaçoğlu kendi bilinç altında yatanı açıklamıştır." demişti.
 
CHP ağır yanıt verdi
 
CHP sözcüsü Haluk Koç, 'dinsiz' polemiğinde MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerine isim vermeden tepki gösterdi.
MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP'ye yönelik 'Biz eğer Sayın Baykal'ı desteklemiş olsaydık dinsiz bir partinin adamını seçtiniz, diye bize yükleneceklerdi' sözlerine yanıt veren Koç,"Doğrudan isim de ortaya koyarak söyleyebileceğim ve altından kalkamayacakları çok ağır sözler söyleyebilirim. Düşünerek de söyleyebilirim, anında da söyleyebilirim. Eğer bir özür mekanizması geliştirmezler, söylediğinin bir sıkıntı anında istemeden ifade edildiğini ortaya koymazlarsa o zaman milyonlarca bu ülkede hem inançlarına bağlı hem namusuyla yaşayan tüm o insanlara yapılan hakaretin sorumlusuna bulduğumuz her alanda hak ettiği cevabı hem de en ağırından verebilecek noktadayız. Herkes aklını başına toplasın. Aklını başına toplarken haddini de bilsin" dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam