Halk Eğitim Üniversiteye Hazırlıyor

ÇORUM 13 Şubat 2019 09:35
Videoyu Aç Halk Eğitim Üniversiteye Hazırlıyor
A
a

Çorum'un Kargı İlçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü lise mezunu öğrencilere yönelik üniversiteye hazırlık kursları düzenliyor...

Özellikle dershanelerin kapatılmasından sonra, sınavlara yönelik oluşabilecek destek ihtiyacını karşılamak üzere bütün halk eğitim merkezlerinde olduğu gibi Kargı halk eğitim merkezi’nde de hazırlık kursları düzenleniyor.

  Tamamıyla ücretsiz düzenlenecek hazırlık kursları Milli Eğitime bağlı öğretmenler tarafından verilecek.

  Konu hakkında bilgi veren Halk Eğitim Müdürü Murat Çelik, lise mezunlarına yönelik hazırlık kurslarını çok önemsediklerini belirterek öğrencilere faydalı olacak bu kurslara çok katılımın olması gerektiğini söyledi.

  Çelik yaptığı açıklamada’ “Öğrencilerin eksik bilgilerini tamamlamaya yönelik taleplerini cevaplamak için halk eğitim merkezi olarak mezunlara kurslar açıyoruz. Özellikle üniversite sınavlarına hazırlık kurslarına ayrı bir önem veriyoruz. Bu kurslar tamamen ücretsizdir ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce bizim tarafımızdan görevlendirilecek öğretmenler tarafından verilecektir.” dedi.

   Kurslara katılmak isteyen mezun öğrencilerin 15 Şubat 2019 Cuma gününe kadar müdürlüğe başvurmaları gerektiği ve kursların 25 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam