Harun Uysal "Dava adamı Vefalı olmalı küsmemeli"

ÇORUM 7 Haziran 2018 10:11
Videoyu Aç Harun Uysal "Dava adamı Vefalı olmalı küsmemeli"
A
a

AK Parti’den Çorum Milletvekili Aday Adayı olan ancak sıralamaya giremeyen Çorumlu hemşehrimiz Harun Uysal, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmedi ancak adaymış gibi meydanlarda seçim çalışması yürüterek partililerin takdirini topladı.Uysal ben Ak Partinin neferiyim "Dava adamı Vefalı olmalı küsmemeli" dedi...

Harun Uysal İş hayatını Ankara’da sürdüren genç işadamı Harun Uysal, AK Parti’de yürüttüğü siyasi hayatından ödün vermiyor. 24 Haziran seçimlerinde Çorum’dan Milletvekili Aday Adayı olan Uysal, ilk 4’e girememesine karşın geçtiğimiz günlerde Çorum’a gelerek AK Parti Milletvekili Adayları Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’yla birlikte ilçelerde seçim çalışmalarına katıldı.

Milletvekili Adayları Kaya ve Kavuncu ile birlikte Çorumlu hemşehrilerini aday adaylığı sürecinde olduğu gibi sıcak yüreğiyle kucaklayan Uysal, 24 Haziran seçimlerinin cumhuriyet tarihimizin dönüm noktalarından birisi olduğunu söyledi.

Bu süreçte ümmetin umudu, dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini dile getiren Harun Uysal, “Kabına sığmayan, sürekli büyüyen Türkiye’nin, yeni, demokratik bir sistem ihtiyacını inşallah 24 Haziran seçimlerinde gidereceğiz” dedi.

Harun Uysal ayrıca 24 Haziran seçimlerinde Çorumlu vatandaşların rekor oyla AK Partili 4 milletvekili adayını da TBMM’ye taşıyacağına olan inancını sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam