Hastane yönetimi ve çalışanları tarafından, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, “Ağaç Dikme” etkinliği düzenlendi

ÇORUM 4 Nisan 2016 18:33
Videoyu Aç Hastane yönetimi ve çalışanları tarafından, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, “Ağaç Dikme” etkinliği düzenlendi
A
a

Çorum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Göğüs Hastalıkları Hastanesi yönetimi tarafından, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, “Ağaç Dikme” etkinliği düzenlendi.i

Düzenlenen etkinliğe, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. A. Fahri Şahin, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Fatih Karadağ , Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Faruk Sönmez, İdari ve Mali İşler Müdürü Sebahattin Odabaşı ve çok sayıda hastane çalışanı katıldı. Katılımcılar  150 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Fatih Karadağ açıklama yaptı.
Ağaçlar dünyamızı yeşil yapan, temiz bir yaşam alanı yaratan aynı zamanda yaşamımızı sürdürmek için gerekli olan oksijeni sağlayan büyük bir bitki örtüsüdür diyen Karadağ, ağaçların bir araya gelerek ormanları oluşturduğunu, ormanların ise  o bölgenin iklimini etkilediğini dile getirdi.

Bir bölgenin verimli topraklarının ve  iyi ikliminin olması, yaşanabilir bir ortam olması için ağaçlara ihtiyaç olduğunu ifade eden Karadağ:
“Dünyanın oksijen deposu olan ağaçlar, karbondioksiti alıp kullanırlar ve oksijen olarak atmosfere geri verirler. İhtiyacımız olan oksijeni bizler ancak ağaçlardan elde edebiliriz. Dolayısıyla bol bol ağaç dikip ormanları korumalıyız.” diyerek  ilk fidanı toprakla  buluşturdu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam