Hatice Külcü "Yeni sistem Türkiye’nin gücüne güç katacak"

ÇORUM 5 Nisan 2017 11:55
Videoyu Aç Hatice Külcü "Yeni sistem Türkiye’nin gücüne güç katacak"
A
a

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik seminer düzenlendi. Velilere, TEOG sınavı öncesi nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.


 

Velilere TEOG Semineri

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik seminer düzenlendi. Velilere, TEOG sınavı öncesi nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.

 

Pedagog Gül Elmas tarafından verilen seminerde, çocuklara girecek öğrencilerin psikolojik durumlarını nasıl olabileceği anlatıldı. “Çocuklarımıza ne kadar çok imkân ve fırsat verirsek o kadar kendilerini geliştiriyorlar.” diyen Gül Elmas, “Sınav kaygısını bir şekilde çocuklarımıza yaşatmak yerine sadece onların anlamadığı konularda destekler vererek yardımcı olmalıyız. Bizler hayatımızı sınav odaklı olarak yaşıyoruz. Farkında olmadan da çocuklarımıza fazla yük yüklüyoruz. Sınava değil çocuklarımıza değer verelim” dedi.

 

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü de seminerde yaptığı konuşmada, kendisinin de TEOG sınavına girecek bir öğrenci annesi olduğunu belirterek “TEOG’a girecek tüm yavrularımıza başarılar diliyorum. Rabbim manevi değerleri daha yüksek çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin. Çorum Belediyesi olarak çocuklarımızın ders başarısının yanında, Allah sevgisi, anne baba sevgisi ve toplumsal olaylarda bilinçlenerek yetişmesi için çalışıyoruz” dedi.

Yeni sistem Türkiye’nin gücüne güç katacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, yeni anayasa ve referandum süreci ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Güçlü bir Türkiye’nin Türk milleti kadar mazlumların da umudu olduğunu söyleyen Hatice Külcü, “Sayın Cumhurbaşkanımız şimdiye kadar sadece 80 milyona değil tüm dünya mazlumlarına kardeş olarak elini uzattı. 2023'e geldiğimizde Türkiye ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak. Şimdi Türkiye, dünya ülkeleri arasında 20. güçlü ülke. O zaman sayılı 5 ülkeden birisi olacağız. 16 Nisan'ın aydınlık Türkiye'nin geleceğini daha da yükselteceğine, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye'nin gücüne güç katacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam