HİÇ KİMSE KEYFİ YERE YOL KAPATAMAZ!

Politika 27 Temmuz 2013 02:40
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, Anitta Otel ile akaryakıt istasyonu arasında araçların Terminal’den İnönü Caddesi’nde çıkışını sağlayan yolun kapatılmasına tepki göstererek, “Çorum halkının faydalandığı bu yolu kimse keyfi yere kapatamaz. Bu bir zorbalık ve kanun tanımamazlıktır. Ayrıca bunun adına da ‘yolsuzluk’ denir ” dedi.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, terminal yanında bulunan yolda incelemelerde bulundu.
Yolun 1 ay önce kullanıma kapatıldığını anlatan Atlas, “Yolun kapalı olduğu bilgisi bize geldi. Geldiğimizde yolun kapalı olduğunu gördük. Bu yolu kapatmak keyfidir” diyerek, yolun ne amaçla kapatıldığına anlam vermediğini söyledi.


BU BİR HALK GASPIDIR

Yolun neden kapatıldığı hakkında yetkililerden bilgi isteyen Atlas, “Burayı her kim kapattıysa Çorum halkına çıkıp bilgilendirmelidir. Bunun adına halk gaspı denir. Belediye başkanında çıkıp bir açıklama yapması gerekiyor.


BELEDİYE BU YOLA
GÖZ YUMUYOR

Bu yol neden trafiğe kapatıldı. Ya da kim ne için kapattı. Belediye bu yola göz yummuştur. Savcılığı göreve davet ediyoruz” diye konuştu.
Yol hakkında Belediye Meclisi tarafından bir karar alındığını, fakat bu kararın itiraz ve askı sürecinin halen devam ettiğini belirten Atlas, Çorum’a bir çivi çakanın her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini de hatırlatarak, “Ancak hukuki süreç bitmemişken bu yolu kapatmak hukuksuzluktur. Bu yolu 230 bin nüfus kullanıyor.” dedi.

Kaynak : wwwhitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam