İHSANOĞLU'NA "YAKAMIZDAN DÜŞÜN" TEPKİSİ
Yaşlı kadın, "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı. İhsanoğlu'nun "Demokrasi var" demesi üzerine aynı kadın tepkisini," Demokrasi varsa, çalışıp da var. Alın teri akıtarak var. Öyle zembille inip de yok" diye sürdürdü. İhsanoğlu bu tepkiye, "Benim böyle geldiğimiz nereden biliyorsunuz" sorusuyla karşılık verdi. Yaşlı kadın da bu soruya, "Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" sorusuyla karşılık verdi. İhsanoğlu bunun üzerine "Neyin oyuncağı ? Meclis'teki partiler oyuncak mı?" diye sordu.
MHP'LİLER ARAYA GİRDİ, İHSANOĞLU İZİN VERMEDİ
İhsanoğlu'na eşlik eden MHP lilerden bazıları kadını uzaklaştırmak istedi. İhsanoğlu araya girerek buna izin vermedi. Tepkisini sürdüren kadın, "Niye biz vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz ?" dedi. İhsanoğlu, "Koyunuz efendim, 3 aday var oyunuzu verin efendim" karşılığını verdi.
"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" DEYİP GİTTİ
Tepkisini, "Ben hakkımı helal etmiyorum. Ödediğim vergileri helal etmiyorum" diye sürdüren kadın İhsanoğlu'nun yanından uzaklaştı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...