İL KOORDİNATÖRÜ HACI TURAN, ÇORUM’DA

ÇORUM 20 Ocak 2016 23:35
Videoyu Aç İL KOORDİNATÖRÜ HACI TURAN, ÇORUM’DA
A
a

Bir süre önce Alev Dedegil’in yerine atanan AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Çorum  İl Koordinatörü Hacı Turan, Çorum Ak Parti Teşkilatlarıyla ve Yönetimle tanışmak üzere Çorum’da geliyor. Çorum’dan Sorumlu İl Koordinatörü ve Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Çorum’a geliyor.Hacı Turan, Mucur 1968, doğumlu - Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu.

Çorum Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu'nun daveti üzerine gelen Kırşehir Milletvekili Hacı Turan  Çorum Ak Parti İl ,İlçe Teşkilatlarıyla tanışma ve çeşitli istişarelerde bulunmak üzere Çorum'da  bulunacak.  

Bekiroğlu 1 Kasım seçimleri bu ülke için çok ama çok önemliydi. Çünkü bu sadece bizlerin seçimi değildi. Bu sadece Çorum'da yaşayan insanların seçimi değildi. 1 Kasımı ümmetin ve mazlumların seçimiydi. 1 Kasım, ümmetin Türkiye’den beklentisinin olduğu bir seçimdi.  Ümmet bizden daha fazla dua etti AK Parti’nin zaferi için. Bu sonuç ve zafer bizi şımartmamalı aksine ayaklarımızı yere daha fazla sağlam basmalıyız. Çünkü 2019 yılında yapılacak yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerde inşallah alnımızın akıyla çıkacağız. İl Koordinatörümüzle seçim çalışmalarımızı değerlendireceğiz açıklamasında bulundu..
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam