İL KOORDİNATÖRÜ HACI TURAN, ÇORUM’DA

ÇORUM 3 Şubat 2016 23:17
Videoyu Aç İL KOORDİNATÖRÜ HACI TURAN, ÇORUM’DA
A
a

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Çorum  İl Koordinatörü Hacı Turan, Çorum Ak Parti Teşkilatlarıyla ve Yönetimle tanışmak üzere Çoruma geliyor.

Bir süre önce Alev Dedegil’in yerine atanan AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Çorum  İl Koordinatörü Hacı Turan, Çorum Ak Parti Teşkilatlarıyla ve Yönetimle tanışmak üzere Çoruma geliyor. Çorum’dan Sorumlu İl Koordinatörü ve Kırşehir Milletvekili Hacı Turan,Mucur 1968, doğumlu - Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu.


Çorum Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu'nun daveti üzerine gelen Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Çorum Ak Parti İl ,İlçe Teşkilatlarıyla tanışma ve çeşitli istişarelerde bulunmak üzere Çorum'da  bulunacak.  

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç ve İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan ve İl yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Salı günü umreden dönen TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya hoş geldiniz  Allah kabul etsin dediler. ,Bölge Koordinatörü  Hacı Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çorum Ak Parti Teşkilatları dilek ve temennilerde bulunarak Çorum ziyareti programı görüşüldü. 

Kırşehir eski milletvekili Milli Görüş çizgisinden gelen,Çorum dahil 10 İlden sorumlu Bölge Koordinatörü Hacı Turan yeni görev sebebiyle bağlı illerdeki teşkilatlar ile  tanışmak üzere dün Kastamonu'da. Bu gün öğleden sonra Çoruma gelip saat 18 30 da Turgut özal da tüm İl ,İlçe Kadın,Gençlik,Belediye, İl Genel Meclisi üyelerinin katılımıyla istişare toplantısı yapılacak. Cuma günü Çorum'dan Amasya ya geçecek olan Hacı Turan  Cumartesi de Tokat'ta Teşkilatlarıyla buluşup istişare Toplantılarına katılacak.

Çorum Ak Parti İl Başkanı Av.R.Bekiroğlu 1 Kasım seçimleri bu ülke için çok ama çok önemliydi,çünkü bu sadece bizlerin seçimi değildi.
1 Kasımı ümmetin ve mazlumların seçimiydi. Bu sonuç ve zafer bizi şımartmamalı .Çünkü 2019 yılında yapılacak yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ,Genel seçimlerde inşallah alnımızın akıyla çıkacağız. İl Koordinatörümüzle seçim çalışmalarımızı değerlendireceğiz açıklamasında bulundu.




Sali günü umre den dönen hacı turan hem hayirli olsun hemde ve Salim Uslu ziyaret edilerek zemzem ve hurma ikram edildi




 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam