İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel bu gün kahvaltılı basın toplantısı ile "Yasama Yol Ver" Projesi Lansman Toplantısı yaptı

ÇORUM 17 Şubat 2016 11:51
Videoyu Aç İl Sağlık  Müdürü İsmail Yücel  bu gün kahvaltılı basın toplantısı ile "Yasama Yol Ver" Projesi Lansman Toplantısı yaptı
A
a

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi ile ilgili Çorum İl Sağlık müdürlüğü tarafından organize edilen 112 Acil çağrı Merkezinin gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte seyreden Ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesini amaçlayan “Yaşama Yol Ver” medya kampanyası Çorum Yerel basınıyla gerçekleştirilen lansman toplantısı ile kamu oyuna açıklandı.

Toplantıya Çorum İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri  Ömer Sobacı ,İl Sağlık müdürü İsmail Yücel ve İl Sağlık Personeli katıldı.
Toplantı Çorum İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel   konuşmasıyla başladı. bu kampanyayı düzenlemekten memnuniyet duyduğunu belirten İsmail Yücel , emeğe  geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 112 Acil’in en büyük sorunlarından biri olan trafikte yol verme konusu olduğunu belirten Yücel ,bu kampanyayla toplumda bir farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.112 Acil Tanıtım Filmi Gösterimi ile devam eden toplantı,bugün çeşitli etkinliklerle süreceğini dile getirdi.










Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam