İL BAŞKANIN KIZILCA HAMAM DEĞERLENDİRMESİ

Politika 3 Mayıs 2013 17:17
A
a

ÇORUM Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın Başbakanın Kızılca hamam toplantısından çıkan sonuçları bu gün parti binasında düzenlediği basın toplantısında dile getirdi.

Ceylan konuşmasına Genel başkan yardımcısı Ekrem Erden'e teşekkür ederek başladı. A.S.Ceylan Kızılca hamam'da Çorum'dan 13 ilçe başkanı ilbaşkanlığının başkanlığında Teşkilat içi eğitim programına katıldık. Numan Kurtulmuş'un Türkiye konulu bir sunum yaptığını daha sonra sırasıyla Ahmet Davutoğlu ,M.Ali Şahin,Beşir Atalay,Mustafa Şentop konuları ve sorumluğu olduğu birimleri hakkında bilgiler verdiler dedi.

A.S.Ceylan konuşmasına şöyle devam etti.1 Mayıs da Çorum'a döndük İlimize Türkiye gündeminde olan çözüm sürecine katkıda bulunmak üzere Diyalog gurubu Çorum'a geldiler. topnatıda yine Çorum'a yakışan bir toplantı gerçekleşti. Çorum'un adını  Türkiye'de demokrasinin,huzurun olduğu bir şehir olarak gösterdi.Sayın valimize ,Emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum.Burdan emkecilerimizin de !Mayıs'ını kutluyorum dedi.


Ceylan; İstanbul'u kana bulamak isteyenler 1 Mayıs'da 1978 den buyana ilk defa Taksimi 1 Mayıs'a açan Ak Parti Hükümetidir. abuk subuk gerekçelerle  bizleri suçlamaya kalkanlar  sanki 1Mayısı yaptırtmak istemiyorlar gibi şeyler söylüyorlar bunlar yanlış şeylerdir. dedi.
1 Mayıs’ın bayram havasında kutlanmasının önünü açan AK Parti hükümetidir. Sendikalar dayatmacı tavrından vazgeçip uzlaşmacı olmalıdır.” dedi.

Bu ülke çok kolalisyonlar gördü koalisyonlar neticesinde darbeler olmuştur,milletvekili trasferleri olmuştur.Türkiye'de en uzun ömürlü hükümet Ak parti hükümeti olmuştur.Bu ülkede 41 yılda 32 hükümet olmuştur.Türkiye’nin mevcut parlementer sisteminin 41 yıllık tarihinde, toplam 33 hükümet kurulduğunu, ortalama hükümet ömürlerinin 1,5 yıl olduğunu söyledi. Yaşanan siyasi ve ekonomik krizlerden örnekler veren Ceylan, “Seçimlerle iş başına gelen hükümetler muktedir olamayıp, meydana gelen boşluğu her zaman vesayetçi anlayışlar doldurdu.

CEYLAN  ekonomik ve sosyal alanda istikrarın sürebilmesi için tek partili iktidar daha faydalı olmuştur dedi.
buna örnek rahmetli 
Adnan Menderes, merhum Turgut Özal ve son on yıldır da AK Parti hükümeti ile ancak istikrar bulabildi. İstikrarsızlığın sebep olduğu ekonomik krizler, ülkenin demokrasisinde ciddi zararlar oluşturdu.” diye konuştu.

Sivil Anayasa mutlaka çıkacak.Türkiye istikrarlı ve güçlü bir ülkedir.Demokratikleşme yolunda önemli adımlar atıyoruz, muhalefet partilerinin bu çalışmaları tıkama gayretlerine fırsat vermeyip, gerekirse Anayasa’yı tek başımıza çıkaracağız.” dedi.Herhangi bir pazarlık değil, hiç bir pazarlık söz konusu değil’

TSO seçimleri ile ilgili  bir soruya cevap veren Ahmet Sami Ceylan, “TSO seçimleriyle ilgili yorum yapmak uygun olmaz, kendi içlerinde  yapılan bir çalışma sistemi var ,ona göre çalışan ticaret erbabı üyeler var kimi tercih ederlerse o hayırlısı olsun dedi.

Bize her iki adaya da, TSO üyelerine ve Çorumumuz’a hayırlı olsun demek düşer. Aday olan arkadaşlarımızın ikisi de değerli insanlar. Meselenin bizi ilgilendiren yanı, Çorum’a hizmet etmek konusunda birlikte hareket etmek, bizlere yardımcı olmalarını ve ufuk açmalarıdır. Bize başarı dileyip, seçim sonuçlarına saygı duyarak, hayırlı olsun demek düşer.” dedi
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam