İlk Hafta İlk Derbi Maç BJK-TS

Spor 18 Ağustos 2013 11:25
A
a

Beşiktaş Trabzonspor maçı Süper Ligin ilk derbisi saati21:45 'de başlıyor Özlem bitiyor Türkiye Süper Lig'e değil Beşiktaş Trabzonspor derbisiyle hasret gideriyor. Süper Lig ilk hafta derbisi Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda. Beşiktaş Trabzonspor maçı hakemi ve başlama saati.

Süper Lig'in ilk haftasında kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçı bu akşam saat 21.45'te.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk haftası, zirve yarışının adaylarından ikisini karşı karşıya getirecek. Transferin en hareketli takımları Beşiktaş ve Trabzonspor, yeni hocaları ve kadrolarıyla ilk haftada kozlarını paylaşacak. Dev maç saat 21:45'te başlayacak.İnönü Stadı'nın yıkılması nedeniyle bu sezon büyük maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak Beşiktaş, taraftarıyla 98 gün sonra bir araya gelecek. Halis Özkahya'nın ilk düdüğüyle başlayacak mücadeleyi sezon öncesi alınan karar gereği Trabzonspor taraftarı seyredemeyecek. Slaven Bilic yönetiminde ilk lig maçına çıkacak Beşiktaş'ta Holosko, Ömer Şişmanoğlu, Michael Eneramo, Uğur Boral, Mehmet Akgün ve İsmail Köybaşı, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 6+0+4 kuralı nedeniyle 20 kişilik kadroya alınan yabancılardan Sivok, Pedro Franco, Escude, Fernandes, Hutchinson, Dentinho ve Almeida'dan biri tribüne çıkmak zorunda kalacak. Tolga Zengin ise ilk kez eski takımına karşı forma giyme şansı yakalayacak. Beşiktaş ile Trabzonspor bugün İstanbul'da yapacakları maçla birlikte 117. kez karşı karşıya gelecek. 11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan 40 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 116 karşılaşmanın 46'sını Beşiktaş, 42'sini Trabzonspor kazanırken, 28 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların toplam 152 golüne, bordo-mavililer 126 golle karşılık verdi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda ilk maçını bugün Trabzonspor ile yapacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kazanmakta zorlanıyor. BJK İnönü Stadı'nın yıkılarak yeniden yapım aşamasında derbiler ve yüksek önem taşıyan bazı maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak siyah-beyazlıların bu statta pek de iyi hatıraları yok. Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 9 resmi maçın sadece birini kazanabildi. İkitelli'deki statta 7 Süper Lig, birer de TFF Süper Kupa ve Türkiye Kupası olmak üzere yaptığı 9 resmi maçta tek galibiyet elde edebilen "Kara Kartallar", 4 kez mağlup oldu, 4 kez de eşitliği bozamadı. Beşiktaş, Süper Lig'de 3. kez sezonun ilk hafta maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak. Bu statta evsahibi takım sıfatıyla bugün Trabzonspor'u ağırlayacak siyah-beyazlılar, daha önce 2009-2010 ve geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olmuş ve 1-1 berabere kalmıştı. Öte yandan Beşiktaş, bu sezon öncesi Çaykur Rizespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı hazırlık maçını son dakika golüyle 1-0 kazandı.

Beşiktaş Trabzonspor 18 ağustos pazar akşamı oynanacak. Mücadeleyi yayıncı kuruluş Lig TV naklen yayınlayacak.  Beşiktaş Trabzonspor maçı haberi.Beşiktaş Trabzonspor maçından önce gayet dosthane havayla geçiyor . Böyle maçları yönetmek kolya değildir bu yüzdenBeşiktaş Trabzonspor maçını deneyimli hakem Halis Özkahya yönetecek.

Medical Park Antalyaspor-Kayseri Erciyesspor (Cüneyt Çakır)
Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa (Mustafa İlker Coşkun)
Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği (Özgür Yankaya)
Torku Konyaspor-Fenerbahçe (Tolga Özkalfa)
Eskişehirspor-Bursaspor (Fırat Aydınus)
Akhisar-Sanica Boru Elazığspor (Ali Palabıyık)
Beşiktaş-Trabzonspor (Halis Özkahya)
Kayserispor-Sivasspor (Yunus Yıldırım)
Galatasaray-Gaziantepspor (Barış Şimşek)
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam