İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Çorum'da Keşke'te Buluştu

ÇORUM 9 Temmuz 2016 13:58
Videoyu Aç İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Çorum'da Keşke'te Buluştu
Çorum'da Mehmet ERDEM Konserini 10 Bin Kişi izledi
A
a

İmam Hatip Lisesi mezunu ve mensubunun hasret giderdiği buluşma coşkuya dönüştü. AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç,Ordu Valisi, hemşehrimiz,İrfan Balkanlıoğlu,Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum eski milletvekili Murat Yıldırım,Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu...

İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları, 10 yıldır düzenlenen ve artık geleneksel hale getirilen, Çorum’da İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇORİM DER) tarafından organize edilen Keşkek Günü etkiliğinde biraraya geldi.

Çorum İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin bugün saat 10.00’da düzenlediği, Geleneksel Keşkek Günü buluşma programı, İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

İmam Hatip Lisesi mezunu ve mensubları Keşkek Günü etkiliğinde biraraya gelerek hasret giderdi.

Etkinliğe; AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Ordu Valisi, hemşehrimiz, İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum eski milletvekili Murat Yıldırım, Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu,Milli Eğitim Müdür Vekili Kadir Songüt, İstanbul Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, Ensar Vakfı Başkanı Erol Kavuncu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer,  İmam Hatip Mezunlar ve Mensupları Derneği Başkanı Ayhan Boyraz ve çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel keşkek'le Hasret giderdiler ​


ÇORİMDER, İmam Hatiplilerin Ocağı oldu.

Çorum İHL’nin mezunlarını buluşturan etkinlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Programın sonunda,geleneksel hale gelen keşkek ikramı ile  hasret sohbet masaları kuruldu 

Detay Video görüntü ve haber az sonra...

Keşkek Günü etkinliği programında konuşma yapan AK Parti  İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu; “ÇORİM-DER’in düzenlediği Geleneksel hale gelen Keşkek Günü‘nde siz değerli büyüklerim ve arkadaşlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Programın organize edilmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan  Çorim-Der Başkanı Ayhan Boyraz ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

İmam Hatipli olmayı Rasulullah’ı tek önder bilip, Kur’an ve Sünnet çizgisinden sapmamak olarak kaydeden Bekiroğlu konuşmasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “İmam Hatipli olmak, dava adamı olmaktır ve dert sahibi olmaktır. Yeryüzündeki tüm kötülükleri kendine dert edinip adalet yeryüzüne hâkim oluncaya dek mücadele etmektir. Sabretmektir imam hatipli olmak. Gecenin en karanlık vaktinin şafağın en yakın vakti olduğu bilinciyle acılara, kederlere, baskılara ve zulümlere sabretmektir.”

Programın sonunda davetlilere, geleneksel hale gelen keşkek ikramı yapıldı.












 



























 
Çorum'da Mehmet ERDEM Konserini 10 Bin Kişi izledi
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam