İskele’deki PKK'lılarla Nevruz kutlamalarına katılan ve halaya eşlik eden KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Ömer Kalyoncu’ya tepki yağdı.

Asayiş haber 21 Mart 2016 23:09
Videoyu Aç İskele’deki PKK'lılarla Nevruz kutlamalarına katılan ve halaya eşlik eden KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Ömer Kalyoncu’ya tepki yağdı.
A
a

“Yaziklarrrrr olsun !!!!” “Yazık.. Hiç yakışmadı” PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganların atıldığı esnada halay çektiği iddia edilen Akıncı ve Kalyoncu, “Türkiye’de meydana gelen terör saldırılarının üzerinden çok vakit geçmeden halaya kalktılar” sözleriyle eleştirilirken, en fazla eleştiri Cumhurbaşkanı Akıncı’ya geldi.

Kıbrıs yönetimine büyük öfke

İskele’deki PKK'lılarla Nevruz kutlamalarına katılan ve halaya eşlik eden
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Ömer Kalyoncu’ya tepki yağdı.


Kıbrıs yönetimine büyük öfke

 

i. 


Haberal Kıbrıslı Gazetesi’ne “İskelede, PKK, Abdullah Öcalan sloganları atıldı. Hatta Akıncı ve Kalyoncu da oradaydı bu sloganlar atılırken. Daha da önemlisi bu şekilde birileri bağırırken Akıncı ve Kalyoncu da halay çekerdi.." şeklinde eleştirilerde bulunan kişiler, Cumhurbaşkanının bulunduğu bir ortamda PKK lehine slogan atılmasına tepki gösterdiler. Sosyal medyadan tepki yağdı Cumhurbaşkanı Akıncı’ya şu sözlerle tepki gösterildi:“Yaziklarrrrr olsun !!!!” “Yazık.. Hiç yakışmadı”
 “Belçika'da PKK Çadır kurup bayrak açtığı için TC Cumhurbaşkanı en yüksek seviyeden kınamasını ve protestosunu yaptı.Şimdi merak ediyorum Akıncı ve Kalyoncu bu yaptıkları hareketle TC'nin tepkisini hesaba kattı mı..”



“Akıncı’nın ne olduğu ortada değil mi? Tepkimiz çok büyük. Gerçekten yazıklar olsun diyelim şimdilik 
yastayız.”
“O ki herşeyi bilen herşeyi duyandır.....o biliyor ve elbet verecektir bir gün bunların da belacığını......Sabır en büyük anahtarıdır kişinin demiş bir alîm...Sabredin göreceksiniz güzel günler bizim olacak çürümüş yalaka yaltak zihniyetlere son....çok güzel bir son vardır elbet ve bu sonu bu büyük noktayı zamanı geldiğinde halk en büyük layıkıyla verecektir....”
“Ne güzel memleket ne güzel K.K.TÜRK CUMHURİYETİ başkanı”
“Ayıptır be ayıp, bu nasıl utanmazlık böyle, gittin oraya da ne oldu? Barışçı hümanist mi oldun?”
“Yazıklar olsun ki hale daha bunların peşinden koşup bu yapılanları savunan insanlar var. Ama gün gelir o ölen şehit ailelerinin ve boş yere öldürülen insanların yerine Allah sizi de koyar.”
“Akıncı Büyük Han'da kahve de içer, Nevruz diye İskele de halay da çeker. yakında ya secim var ya da referandum ben böyle anladım. Ama gerçek şu ki artık KKTC çıkarlarına ve Kıbrıs Türk'ünün hakları için ettiği yeminden vazgeçmiş. Yazıklar olsun.”
“Diyecek söz bulamadım !!!! ŞEHiTLER OLMEZ BU VATAN DA BÖLÜNMEZ !!! Cumhur Başkan'ı baş bakan bu bayrak altında halay çekiyorsa demek ki yolumuz yol değil !!!!!”
Kaynak : haberlermersin.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam