İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü ile ilgili mesaj yayımladı

ÇORUM 14 Ağustos 2016 11:47
Videoyu Aç İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü ile ilgili mesaj yayımladı
A
a

14 Ağustos 2001 günü Kurucumuz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde, AK Kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda kurucumuz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın "Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek başlattığı siyasi mücadelede.

14 Ağustos 2001 günü Kurucumuz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde, AK Kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda kurucumuz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın "Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek başlattığı siyasi mücadelede 15. yılımızı büyük bir onur ve vakar ile tamamlamış bulunuyoruz.
Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti; iktidara geldiği 3 Kasım 2002’den bugüne kadar başarısını sürekli artırmış, her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmiş ve etmektedir. Türkiye’deki demokrasi anlayışını da güçlendiren partimiz, ülkenin her kesimine hitap etmiş birlik ve beraberlik duygusunu güçlenmesine katkı sağlamıştır.

AK Parti bütün Türkiye'yi kucaklayan bir partidir. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, insanlarımızın yegane gelecek umududur.
AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, Türkiye'nin, milletimizin taleplerinden doğmuştur. AK Parti, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyasi seviyesi ile demokratik duruşun  toplumsal katılımın ve özgürlüklerin de teminatıdır.

Bugün 2023’ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu vardır. Ekonomiden sağlığa, eğitimden kültüre, alt yapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda bu hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik. Bugün 15. Yıldönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır.

Bu çerçevede başta, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliği olmak üzere, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’ın yönetiminde millete hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını selamlar, bu yolda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet dilerim. 15 Temmuz 2016 karanlık gecesinde ülkemize, milletimize, Sayın Cumhurbaşkanımız ve demokrasimize karşı girişilen hain saldırılar, yine milletimizin kararlılığı, devletine ve vatanına sahip çıkması ile bertaraf edilmiştir. Böyle karanlık gecelerden Yüce Rabbim, devletimizi ve milletimizi muhafaza eylesin. Bu vesile ile o karanlık gecede Şehitlik mertebesine yükselen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Rabbim şehitlerimizi Bedir, Uhud ve Çanakkale şehitleri ile beraber cennette efendimiz (S.A.S)’e komşu kılsın, gazilerimize de Rabbimden şafi ismiyle acil şifalar diliyorum.

AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a minnet ve şükranlarımızı arz  ediyor, partimizin 15. Kuruluş Yıl Dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. 
Hep birlikte nice AK yıllara…



MUSTAFA LEK / AK PARTİ İSKİLİP İLÇE BAŞKANI
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam