İskilip’in kadın aday adayı oldu

ÇORUM 17 Kasım 2018 00:33
Videoyu Aç İskilip’in kadın aday adayı oldu
A
a

İskilip’te Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Gökçe Sarı Ak Parti’den İskilip Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı. Gökçe Sarı, hem Ak Parti’nin hem de İskilip’in ilk kadın aday adayı oldu...

GÖKÇE SARI KİMDİR?

2003 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldum. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Bitki Koruma bölümünde yüksek lisans eğitimine başladım.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın bin köye bin mühendis projesi kapsamında 2003-2005 yılları arasında Çankırı Merkez Karadayı Köyü’nde Tarım Danışmanı olarak görev yaptım.

2005 yılında İskilipli olan eşim Uğur Sarı ile evlendim. Eşim halen İskilip ilçemizde Diş Hekimi olarak hizmet vermekte. Aynı zamanda 2017 yılında Çanakkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005 yılında Adalet ve Kalkınma Partimize İskilip’ten üye oldum.

2006 yılında İskilip’te kendi adıma olan Gökçe Tarım Zirai İlaç ve Danışmanlık bayilerini açtım. Halen İskilip ilçemizde Zirai İlaç Bayii işletmekteyim. 2012 yılında Çorum Siyasi Akademisine katıldım. 2016 yılında yerel yönetimlere ilgim nedeniyle Açıköğretim Fakültesi  “Yerel Yönetimler” bölümüne kayıt oldum ve halen devam etmekteyim. Evli 9 ve 12 yaşında iki çocuk annesiyim.

Kaynak : www.hitittv.com/ İskilip gündem
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam