İskilip'te MHP´ye Büyük Katılım

ÇORUM 20 Şubat 2018 08:50
Videoyu Aç İskilip'te MHP´ye Büyük Katılım
A
a

İskilip Milliyetçi Hareket Partis
i Pazar günü öğretmenevinde partiye katılımlarla ilgili program düzenledi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili Emin Haluk Ayhan ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı hemşerimiz Hidayet Vahapoğlu Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Alaca MHP İlçe Başkanı Şerif Aktaş, Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, Oğuzlar ülkü Ocakları Başkanı, Oğuz Hantal, Mhp Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, Merkez İlçe başkanı Ertuğrul Onan, Çorum İl Yönetimi Eski Belediye Başkanı Mehmet Lokum, İskilip Esnaf Odaları Başkanı İsmet Uslu, Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit, Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan, İskilip AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim İstanbulluoğlu , Duran Bıyık, katılırken İskilip AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek Çorum´daki Şehit cenazesine katıldığı için daha sonra MHP parti binasını ziyaret ederek gelen misafirlerle görüştü.

Programda konuşma yapan İlçe Başkanı ALİ ALICI'' Zeytin Dalı harekatın da canlarını kanlarını feda eden Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Kıymetli Ülküdaşlar bugün burada üç hilale gönül vermiş aramıza katılan kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Partimizin ilkelerine gönül vermiş tüm hemşerilerimizi aramıza davet ediyorum. Başbuğumuzn da dediği gibi bugün İskilipte gönül seferlberliği ilan ediliyor. Ülkemiz de ne zaman beka sorunu olsa MHP kayıtsız kalmamış oy hesabı yapmamıştır. Yedi düelin ülkemize saldırmış olduğu bu dönem de sayın Genel Başkanımız Devletin ve milletin yanında yer almış partimizin duruşu Türk milletine umut olmuştur. Bu milli ittifakla daha da büyüyecek ülkemizi düzlüğe çıkartacaktır. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum'' dedi


Genel Sekreter Yardımcı M.hidayet Vahapoğlu

memleketinde olmaktan ve gördüğü yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vahapoğlu konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ni selamını ileterek İskilip'te Genel başkan Bahçeli'yi davet ederek İskilip Dolması ikram etmek arzusunda olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili Emin Haluk Ayhan

İslam coğrafyasının bulunduğu bölge bir kaos içerisinde, nereden derseniz Afrikanın kuzey batısından Afganistana kadar olan Türk İslam çoğrafyası , Irak –İran savaşıyla başlayan Irak Ülkesinin İşgali Tunus´la başlayan Libya ile devam eden Mısır´la olan ve en son Suriye burnumuzun dibinde olan olay var.Bu olaylar Türk-İslam Coğrafyasında huzursuz ettiği gibi Türkiye´yi büyük sıkıntılara sokmaya başladı.Bizim acımızdan bir şekilde önemli bir Türkiye´ye bakacağız birde Türk İslam Coğrafyasına bakacağız MHP olarak bizim bu olaylara bakış açımız Türk-İslam dünyasına karşı borcumuz var.

Eskiden karşı karşıya gelir savaşırdı şimdi vekalet savaşları denilen bir olay var, PKK Amerika adına savaşıyor, bir başka grub Rusya adına savaşıyor, olay çözülmediği zaman dibimize Amerika´da geliyor, Rusya´da geliyor, İngilizide geliyor, bu coğrafya enterasan bir coğrafya ayakta durmak için ayakta kalmak icin sımsıkı akıllı hareket etmemiz lazım.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam