İYİ Parti'nin adayı Bilgi Terlemezoğlu Basınla buluştu

ÇORUM 26 Şubat 2019 11:51
Videoyu Aç İYİ Parti'nin adayı  Bilgi  Terlemezoğlu Basınla buluştu
A
a

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Harita Yüksek Mühendisi Dr. Bilgi Terlemezoğlu, Limon Cafe’de basın mensupları ile buluştu. Bilgi Terlemezoğlu, burada kendisini tanıtarak, Çorum için hayallerini ve projelerini kamuoyu ile paylaştı...


Basınla buluşmada ilk söz alan İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde İyi Parti olarak Türkiye genelinde ve Çorum ölçeğinde adaylarla seçim stratejilerini belirlediklerini belirterek süreci değerlendirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın Sungurlu’da sarfettiği “bunlar ihanet içerisinde olanlarla birliktedir” sözünü hatırlatan Özsaçmacı, “Ceylan’a şunu diyorum Babanızdan aldığımız tencerelerin dibi patlak çıktı, dibi patlak çıkan tencereyi satan adamın oğlumu diyeceğiz” şeklinde tepki gösterdi.

İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu ise, Çorum’un Türkiye’de hak ettiği oranda pastadan pay alamadığını söyledi. Terlemezoğlu, ayakta kalabilmek adına bilim teknoloji, tarım hayvancılık, doğal kaynaklar, enerji kaynakları, turizm ve sporu ayağa kaldırmak gerektiğini ifade etti.
Terlemezoğlu, yerel seçimlerde adaya, projelere bakmanın önemini anlattı.

Oluşturdukları ekiple Çorum’u belli bir noktaya getirmek istediklerini aktaran Terlemezoğlu, Çorum halkı tarafından, verilecek oyun geleceğe verileceğini kaydetti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam