2020 yılında İyi Parti'den istifa ederek Meclis'te bağımsız milletvekilliği görevini yürüten İsmail Ok'un AK Parti'ye katıldığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Ok'un partiye katılışını, "Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok kardeşimizi de ailemize katıyoruz. Hayırlı olsun, Allah mübarek etsin diyorum. İnşallah ailemiz bu Ramazan ayında daha da güçlenmiştir." sözleriyle duyurdu.
"Hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum"
Partiye katılımından büyük heyecan duyduğunu belirten İsmail Ok, "Çok mikrofon önünde konuştum ama hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum." dedi.
"Çeyrek asır sonra Azerbaycan bağımsızlığına kavuştu"
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozeti takılan İsmail Ok, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:
"Öncelikle Allah utandırmasın. İnşallah hayırlara vesile kılsın diyorum. Çeyrek asırdan fazla kardeş Azerbaycan'ımızın toprakları işgal altındaydı. Türkiye'miz 'Azerbaycan ne kadar istiyorsa o kadar yanındayız.' dedi. Çeyrek asırdan sonra kardeş Azerbaycan'ımızın topraklar bağımsızlığına kavuştu.
"Tehditleri başlarını balyoz gibi ezdi"
Irak'ta, Suriye'de, Libya'da, nerede olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ni tehdit eden içeriden ve dışarıdan tehdit eden hainlere karşı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde başlarını balyoz gibi ezmiştir.
Bu vesileyle Kuzey Irak'ta Suriye'de ve ülkemizin her karış toprağında kanlarını canlarını feda ederek şehit olan şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum.
"Türkiye, oyun kuran bir ülke olmuştur"
Söylenecek çok şey var ama mübarek Ramazan ve söz ustasının yanında fazla konuşmaya gerek yok. Türkiye özellikle savunma sanayiinde lig atlamıştır. SİHA/İHA'larımızla artık kurulan oyunları bozan, oyun kuran ve düşmanlarına korku salan bir ülke olmuştur.
İşte bunun için Cumhur İttifakı dedim, Allah mahcup etmesin diyorum."
İsmail Ok'un İyi Parti'den istifa etme gerekçesi
Daha önce basına yaptığı açıklamalarda İyi Parti'den istifa nedenini açıklayan İsmail Ok, parti lideri Meral Akşener ile HDP ittifakı noktasında ters düştüklerini söylemişti.
İyi Parti'nin kurucu üyesi olan İsmail Ok, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Akşener'e şu soruyu sordum. Biz CHP ile ittifakız. Ama CHP'nin de görülüyor ki HDP ile bir iş birliği var. Dolayısıyla ben bundan rahatsızlık duyuyorum, bunu kabul edemem ve bunu devam ettiremem dedim.
"Ülkücüler hiçbir şey üretmiyor dedi"
Sayın Akşener de bunun üzerine
1- Hala yerel yönetim şeyini aşamamışsınız' dedi.
2- Ülkücüler belediyelerden iş istemiyorum demiyor ama dedi. Ve bu söz benimle mezara gidecekti fakat söylüyorum;
'Ülkücüler hiçbir şey üretmiyor' dedi."
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
E. Başbakan Binali Yıldırım KKTC’de…
İsmail Kahraman Çorum'dan Konuştu: …
Çorum Belediyesi'nden Pazar Yerleri…
Çorum'da Korkutan Yangın! Orman ve …
Galatasaray - Çorum FK Maçı Saat Ka…
İnsani Değerler Platformu'nda Görev…
En Düşük Emekli Maaşı 23 Bin 552 TL…
Çorum Belediyesi 15 Temmuz
Çorum Şehir Stadyumu Süper Lig'e Ha…
15-18 Yaş Arasındaki Çocuklara Müeb…
Çorum'da Tarihi An! 600 Çocuk 60 Sa…
Ahıskalı ve Fındıkçı Ailelerinin Mu…
Çorum'da "15 Temmuz Anma Çadırı" Zi…
Mustafa Alagöz: "15 Temmuz, Milleti…
Çorum FK'da Forma Çılgınlığı! Bir G…
Ahbap Derneği Çalışanlarına Operasy…
Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasında K…
Çorum'da Silahlı Saldırı! Kale Maha…
Çorum FK "Aubameyang Çorum'u Beğenm…
Çorum FK'dan Sağ Bek Takviyesi! Hüs…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET